Početna Servis Izmjena režima saobraćaja zbog karnevala u Kotoru

Izmjena režima saobraćaja zbog karnevala u Kotoru

0

Zbog prolaska karnervalske povorke XVIII Internacionalnog ljetnjeg karnevala, u Kotoru će sjutra biti izmijenjen režim saobraćaja.

Kako saopštavaju organizatori, od Arome u Dobroti do otvorenog bazena saobraćaj će biti zatvoren od 16 h do prolaska karnevalske povorke u 21 h. Takođe, glavna gradska saobraćajnica od ljetnjeg bazena do kružnog toka biće zatvorena za saobraćaj od 21 sat pa do prolaska karnevalske povorke.

Picerija i restoran

Karneval je otvoren sinoć na Trgu od oružja, kada je kapo karnevala Luka Knezović uz pratnju Gradske muzike i mažoretki “Fešta” obišao ulice Starog grada. Domać i goste u muzičkom dijelu programa zabavljali su Trio Gušti. Na muljanskoj rivi upriličena je ribarska fešta.

Veliki abrum i predstavljanje inostranih karnevalskih grupa planirano je za večeras u Starom gradu od 21 h, dok će sat kasnije na Trgu od oružja, od 22 h biti upriličen koncert grupe Magazin.

U subotu 3. avgusta od 21 h glavnom saobraćajnicom kroz Kotor prodefilovaće karnevalska povorka. U 22 h u Starom gradu počeće koncert Cubalcanice i Tri kvarta.

Organizator karnevala je udruženje “Fešta” iz Kotora, a pokrovitelji manifestacije su: Ministarstvo turizma i održivog razvoja Crne Gore, Opština Kotor, Nacionalna turistička organizacija i TO Kotor”, saopštili su organizatori.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code