Početna Servis Izmjena režima saobraćaja zbog karnevala u Kotoru

Izmjena režima saobraćaja zbog karnevala u Kotoru

0

Zbog prolaska karnervalske povorke XVIII Internacionalnog ljetnjeg karnevala, u Kotoru će sjutra biti izmijenjen režim saobraćaja.

Kako saopštavaju organizatori, od Arome u Dobroti do otvorenog bazena saobraćaj će biti zatvoren od 16 h do prolaska karnevalske povorke u 21 h. Takođe, glavna gradska saobraćajnica od ljetnjeg bazena do kružnog toka biće zatvorena za saobraćaj od 21 sat pa do prolaska karnevalske povorke.

Karneval je otvoren sinoć na Trgu od oružja, kada je kapo karnevala Luka Knezović uz pratnju Gradske muzike i mažoretki “Fešta” obišao ulice Starog grada. Domać i goste u muzičkom dijelu programa zabavljali su Trio Gušti. Na muljanskoj rivi upriličena je ribarska fešta.

Veliki abrum i predstavljanje inostranih karnevalskih grupa planirano je za večeras u Starom gradu od 21 h, dok će sat kasnije na Trgu od oružja, od 22 h biti upriličen koncert grupe Magazin.

U subotu 3. avgusta od 21 h glavnom saobraćajnicom kroz Kotor prodefilovaće karnevalska povorka. U 22 h u Starom gradu počeće koncert Cubalcanice i Tri kvarta.

Organizator karnevala je udruženje “Fešta” iz Kotora, a pokrovitelji manifestacije su: Ministarstvo turizma i održivog razvoja Crne Gore, Opština Kotor, Nacionalna turistička organizacija i TO Kotor”, saopštili su organizatori.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code