Početna Servis Izmjena režima saobraćaja zbog koncerta Zdravka Čolića

Izmjena režima saobraćaja zbog koncerta Zdravka Čolića

3

Zarad nesmetanog i bezbjednog odvijanja povorke 50. Praznika mimoze i koncerta Zdravka Čolića na platou ispred hotela „Igalo“ sjutra, 8. februara biće privremeno izmijenjen režim saobraćaja od Igala do Tople, obavještavaju iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju.

Privremena izmjena saobraćaja, zabrana saobraćaja za sva vozila, važiće u Njegoševoj ulici, na potezu od zgrade „Novljanke“ na Toploj do početka Ulice Save Kovačevića, od 18:30 do 20:30 časova. Zatim u Ulici Sava Ilića u Igalu, od ukrštanja sa Ulicom V crnogorske (bivšeg hotela „Tamaris“) do zgrade „Novljanke“ na Toploj, od 18:30 do 1 sat.

Picerija i restoran

Pomjerite vozila iz centra Herceg Novog i Igala

Iz Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora mole sve korisnike vozila da sjutra do 17:30 sati pomjere svoja vozila iz centra Igala i Herceg Novog, radi nesmetanog i bezbjednog defilea povorke 50. Praznika mimoze.

Kako objašnjavaju, važno je da vozila budu pomjerena sa parkinga na sljedećim dionicama: u centru grada, u Njegoševoj ulici, od parka hotela Boka do ulaza u šetačku zonu i u Igalu, od raskrsnice Pete crnogorske brigade i Ulice Sava Ilića (parking nekadašnjeg hotela „Tamaris“) do raskrsnice Njegoševe i Osječke ulice (restoran „Galeb“).

3 Komentari

  1. Koncert se i veceras odlaze zbog najavljenog protesta pristalice Simonide Kordic.Pozivamo vas sve na protest, od obavezne opreme ponesite fantomku i cvijet mimoze kao signal prepoznavanja.

    5
    4

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code