Početna Servis Izmjena režima saobraćaja zbog „Ljubavi u vrijeme Mimoze“

Izmjena režima saobraćaja zbog „Ljubavi u vrijeme Mimoze“

11

Nedjelja označena u programu 51. Praznika mimoze naslovom „Ljubav u vrijeme Mimoze“ donosi nam tokom narednih dana brojne kulturne i zabavne događaje.

Radi nesmetanog i bezbjednog održavanja ovih programa, tokom vikenda će privremeno biti izmijenjen režim saobraćaja u novskim ulicama, i to u sledećim terminima:

– u subotu, 7. marta u terminu od 9.30 do 15 časova biće zabranjen saobraćaj u Njegoševoj ulici, na potezu od raskrsnice sa Ulicom Mića Vavića (zgrada „Novljanke“) do Ulice Save Kovačevića;

– istog dana, 7. marta u terminu od 8.30 do 15 časova biće zabranjen saobraćaj u Ulici partizanski put, na potezu od raskrsnice Njegoševe i Ulice Save Kovačevića (picerija „Touch“) do Škvera;

– takođe u subotu, 7. marta u terminu od 20.30 do 23.30 časova biće zabranjen saobraćaj u Ulici Sava Ilića u Igalu, na potezu od raskrsnice sa Ulicom Pete crnogorske brigade (bivši hotel „Tamaris“) do raskrsnice sa Osječkom ulicom;

– u nedjelju, 8. marta u terminu od 14.30 do 18 časova biće zabranjen saobraćaj u Njegoševoj ulici, na potezu od raskrsnice sa Ulicom Mića Vavića (zgrada „Novljanke“) do Ulice Save Kovačevića, kao i u Ulici Desete hercegovačke brigade, na potezu od skretanja sa magistralnog puta do Trga Nikole Đurkovića.

Večeras ljubitelji pozorišta mogu da uživaju u predstavi „Bokeški D mol“ tivatskog Centra za kulturu, a za četvrtak je zakazano otvaranje izložbe Mali salon hercegnovskih galerija i Veče mediteranske pjesme, a u petak nas očekuje maskenbal na kojem će nastupiti Dejan Matić i Ansambl Toć.

U subotu prijepodne će biti održani Trka karića „Karotrc“ i Dani mađarske kulture, a iste večeri koncert Aca Pejovića u Igalu.

Dan kasnije, u nedjelju na programu je Dječija cvijetna povorka i koncert Ibrice Jusića u Dvorani Park. Tokom vikenda možete posjetiti trodnevni bazar lokalnih proizvoda „Šesno i ukusno“.

11 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code