Početna Društvo Izrečene 4 kazne na primorju, kupalištu u Petrovcu zabranjen rad

Izrečene 4 kazne na primorju, kupalištu u Petrovcu zabranjen rad

0

Službenici Uprave za inspekcijske poslove su tokom protekle noći na primorju izrekli četiri kazne, u iznosu od 350 do 2.500 eura, dok je jednom hotelskom kupalištu u Petrovcu zabranjen rad, saopštila je Uprava za inspekcijske poslove na svom Twitter profilu.

Foto: Twitter/Uprava za inspekcijske poslove

Oni su ponovo apelovali na sve da poštuju mjere koje su trenutno na snazi.

Prema posljednjim mjerama Ministarstva zdravlja i Instituta za javno zdravlje, od petka, 23. jula do ponedjeljka, 2. avgusta privremeno je zabranjen rad diskoteka, disko klubova/barova i noćnih klubova/barova na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

Očekuje se da bi, ukoliko epidemiološka situacija bude povoljna, od 2. avgusta ponovo mogli početi sa radom, ali samo za one koji su u cjelosti vakcinisani ili su dobili prvu dozu, ili posjeduju negativan PCR test, ili posjeduju dokaz da su preboljeli korona virus (da je prošlo manje od 180 dana od pozitivnog PCR testa).

Zabranjene su žurke i muzički festivali, kao i bilo kakvo masovno okupljanje u zatvorenom prostoru.

Kako je saopšteno an pres konferenciji u petak, očekuje se da će i ova okupljanja od avgusta opet biti dozvoljena ali samo za one koji su: u cjelosti vakcinisani ili su dobili prvu dozu; ili posjeduju negativan PCR test; ili posjeduju dokaz da su preboljeli korona virus: (da je prošlo manje od 180 dana od pozitivnog PCR testa).

Od 2. avgusta boravak u unutrašnjem prostoru ugostiteljskih objekata biće omogućen samo onima koji su u cjelosti vakcinisani ili su dobili prvu dozu; ili posjeduju negativan PCR test ili posjeduju dokaz da su preboljeli korona virus (da je prošlo manje od 180 dana od pozitivnog PCR testa).

Ni u jednom od ovih slučajeva ne prihvataju se ni brzi negativan antigenski test niti test na antitijela.

Izvođenje muzike uživo unutar ugostiteljskih objekata za sada je zabranjeno.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code