Početna Turizam Izvučeni dobitnici nagradne igre TO Herceg Novi “Ljubav u vrijeme mimoze”

Izvučeni dobitnici nagradne igre TO Herceg Novi “Ljubav u vrijeme mimoze”

8

Turistička organizacija Herceg Novi izabrala je 5 dobitnika nagradne igre „Ljubav u doba mimoze“, koja je organizovana na promo štandu Turističke organizacije na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

Nagrađeni su dobili trodnevni aranžman na bazi noćenja s doručkom, polupansiona ili punog pansiona u hercegnovskim hotelima koji važi za 7, 8. i 9. mart.

Picerija i restoran

Dobitnici su: Bojan Marić – 3 noćenja u Hotelu ”Play” – doručak/večera HB, Jelena Vučković – 3 noćenja u Hotelu ”ACD” – BB, Milena Bokić – 3 noćenja u Institutu Dr Simo Milošević’ – FB, Milica Kljajić i Valentina Simić – 3 noćenja u hotelu Azzuro-doručak/večera HB i Njegosav Moćević – 3 noćenja u Hotelu ”Lighthouse” – doručak/večera HB.

Svi dobitnici imaju pravo da poklone svoju nagradnu ukoliko nijesu u mogućnosti da je sami iskoriste. Potrebno je da dobitnici do 3.marta u inbox TO Herceg Novi pošalju tačna imena putnika, kako bi na vrijeme napravili rezervacije u hotelima.

Podsjetićemo da je trebalo da se učesnici u nagradnoj igri TO Herceg Novi slikaju sa mažoretkama na štandu TO na beogradskom sajmu i tu fotografiju podijele na svojim Fb profilima.

Turistička organizacija Herceg Novi čestitala je svim srećnim dobitnicima!

8 Komentari

 1. A Nemanji Risticu – kriminalcu i ubici sigurno ste sve obezbijedili gratis!
  Sramotna TO .
  Jedva cekam nove izbore da vise nikad ne sjednete u fotelju ni kuci a kamoli da budete dio lokalne vlasti

  18
  12
 2. Ljubav u doba mimoze je parafraza naslova Markesovog romana Ljubav u doba KOLERE!!! i to je prva ascijiacija. Mimoza kao kolera. Jos jedan genaijalan poduhvat TOHN.

  30
  15

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code