Početna Sport „Jadran Carine“ najbolji na turniru Olimpijskih nada u Budvi

„Jadran Carine“ najbolji na turniru Olimpijskih nada u Budvi

4

vaterpolo turnir budva 231115 1Ekipa Jadran Carine postigla je maksimalan učinak od 5 pobjeda u 5 utakmica, sa gol razlikom od 7 do 10 golova, na turniru Olimpijskih nada 2015/2016 za kategoriju mlađih kadeta 2003. i mlađih.
Turnir je proteklog vikenda održan u Budvi, a osim Jadran Carine, učestvovali su još i ekipe KPK (Korčula), Primorac (Kotor), Cattaro (Kotor), i domaćin Budva (Budva).

Turnir se igrao po sistemu svako sa svakim u 5 takmičarskih kola, a Jadran Carine bio je dominantan protiv svih klubova. Ekipu KPK savladali su sa 13:3, VA Cattaro sa 11:2, od VK Budva bili su bolji rezultatom 10:3, VK Primorac savladali su sa 12:2, a ekipu PVK Bijele savladali su sa 12:3.

Picerija i restoran

Ns završnoj tabeli turnira Jadran Carine su na I mjestu sa 15 bodova, slijede ih VA Cattaro sa 12, VK KPK sa 9, VK Budva sa 6, VK Primorac sa 3, dok je Bijela na posljednjem mjestu bez bodova.

Za ekipu Jadran Carine su nastupali: Ilija Radović – kapiten ekipe, Krsto Tomašević, Jovan Vujović, Danko Krivokapić, Matija Kujačić, Nemanja Moračanin, David Stevović, Vasilije Radović, Lazar Vukićević, Matija Sladović, Nikola Roćenović, Marko Bošković, Miloš Simović, Mirko Stožinić i Ilija Babić.

Trener ekipe je Srđan Lazarević, a pomoćni trener je Filip Andrić.vaterpolo turnir budva 231115 2

4 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code