Jadran Carine u Strasburu na prvom turniru Lige Šampiona

Jadran Carine u Strasburu na prvom turniru Lige Šampiona

0
Podijeli

Vaterpolisti Jadrana Carine u četvrtak 14. septembra putuju u Starsbur na prvi turnir Lige Šampiona koji će se u tom gradu odigrati od petka do nedjelje.

Pored domaćina ekipe Starsbura, na turniru učestvuju Enka Sport iz Istanbula (Turska), CC Napoli iz Napulja (Italija) i Jadran Carine.

Picerija i restoran

Trener Jadrana Carine, Vladimir Gojković smatra da je prvi turnir uvijek specifičan, pogotovo u odnosu na prošlu godinu kada je zbog više ekipe bio dosta lakši.

– Prvi meč igramo sa domaćinom i naravno da će biti nezgodno na njihovom bazenu. Zatim tu su ekipa CC Napoli koja je bila treća u Prvenstvu Italije i Enka iz Turske koja je dovela prvog centra Grčke reprezentacije Kolombosa i Burića iz Hrvatske. Sve ekipe imaju određeni kvalitet i moramo biti maksimalno skoncentrisani na sve tri utakmice – oprezan je Gojković.

Ekipa Jadrana Carine putuje sa 13 igrača u sastavu: Slaven Kandić, Aleksa Ukropina, Vlado Popadić, Dimitrije Kriještorac, Dušan Banićević, Danill Merkulov, Bojan Baničević, Filip Gardašević, Đuro Radović, Vladan Spaić, Dragan Drašković, Marko Petković i Petar Tešanović.

Dvije prvoplasirane ekipe sa turnira prolaze u dalju fazu takmičenja, te će igrati drugi kvalifikacioni turnir koji je na programu 29.09-01.10.2017, a Jadran je u slučaju prolaska već aplicirao za domaćina.

– Vjerujem da imamo kvalitet da prođemo grupu. Cilj nam je da izborimo drugi turnir i  da kroz njega kao prošle godine dođemo do baraža – smatra Gojković.

Raspored turnira:

Petak 15.09.2017.

·         18:00h CC Napoli – Enka Sport

·         20:40h Jadran Carine – Strasbourg

Subota 16.09.2017.

·         18:00h Jadran Carine – Enka Sport

·         20:40h CC Napoli – Strasbourg

Nedjelja 17.09.2017.

·         12:30h Jadran Carine – CC Napoli

·         15:15h Enka Sport – Strasbourg

Uživo praćenje rezultata biće moguće na linku.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code