Početna Sport Jadran Carine večeras protiv neugodnog Egera

Jadran Carine večeras protiv neugodnog Egera

1

Nakon dva laka trijumfa u Ligi šampiona protiv Špandaua i Alfena, vaterpolisti Jadrana Carine sastaće se večeras u 3. kolu sa mađarskim Egerom, prošlogodišnjim finalistom najelitnijeg evropskog takmičenja.

Za trenera Jadrana, Vladimira Gojkovića mađarski tim je velika ekipa, u kojoj pored nekoliko standardnih reprezentativaca Mađarske, nastupa i veliki broj stranaca, među kojima su naš internacionalac Uroš Čučković, kao i srpski vaterpolisti Branislav Mitrović, Strahinja Rašović i Miloš Avramović.

– Mi igramo na domaćem terenu, pred našom publikom i vjerujemo, ako bi bili na nivou blizu našeg maksimuma, imamo šanse da ostvarimo povoljan ishod i sigurno je da ćemo tako i ući u utakmicu. Probaćemo da pružimo najveći mogući otpor i pokušati da dođemo do nekih bodova – kazao je on.

Mađari u dosadašnjem dijelu šampionata imaju polovičan skor, pobjedu nad Steauom i poraz od Pro Reka, pa im neće nedostajati motiva. Ali, Jadranaši su u Evropi već pokazali da mogu da igraju protiv svih, pa i protiv favorita na papiru, a podrška sa tribina sigurno će im dati vjetar u leđa.

Početak susreta zakazan je za 18:15 časova, a ulaz na bazen Instituta biće 2 eura.

Obezbijeđen je i TV prenos na kanalu Arena Sport 2.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code