Početna Sport “Jadran” domaćin kvalifikacija za Ligu šampiona

“Jadran” domaćin kvalifikacija za Ligu šampiona

0

Vaterpolo klub Jadran od sjutra je u Podgorici domaćin prvog kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona. Na turniru, kako je saopšteno iz kluba, učestvuje sedam ekipa, od kojih će četiri najbolje plasirane proći u drugu rundu kvalifikacija.

“Uslovljeni urušavanjem kovne kostrukcije bazena Instituta Igalo i nemanja zimskog bazena za odigravanje međunarodnih utakmica, Jadran je bio prinuđen da u konsultacijama i dogovorima sa rukovodećim ljudima LEN-e vrati wild card za ligaški dio LEN Chmapiones League, već će svoj evropski put u ovoj sezoni proći kroz kvalifikacije za evropska klupska takmičenja. Sezona se otvara LEN kvalifikacionim turnirom koji će naš klub kao domaćin igrati u Podgorici od 22. do 26. septembra. Na turniru učestvuje 7 ekipa od čega 4 prvoplasirane odlaze u narednu rundu takmičenja. Turnir u Podgorici se odigrava po posebnim COVID pravilima LEN-e, bez prisustva publike”, saopšteno je iz kluba.

Pored Novljana, u grupi su mađarski OSC, Sintez Kazanj, Jadran iz Splita, grčki Apolon, Enka iz Turske i litvanski Caibas.

Raspored:

Srijeda: Jadran HN – Jadran Split (18.30);

Četvrtak: Jadran HN – Caibas (10.45), Jadran HN – Enka (18.30);

Petak: Jadran HN – Sintez (18.15);

Subota: Jadran HN – Apolon (18.30);

Nedjelja: Jadran HN – OSC (10.45).

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code