Početna Sport Jadran domaćin završnog turnira za najmlađe vaterpoliste

Jadran domaćin završnog turnira za najmlađe vaterpoliste

0

Finalni turnir Prvenstva Crne Gore u vaterpolu za najmlađu uzrasnu kategoriju, odnosno igrače rođene 2007. godine i mlađe biće organizovan sljedećeg vikenda na bazenu Jadran na Škveru.

Turnir se igra u 5 takmičarskih kola, od petka 25. do nedjelje 27. maja.

Nakon dva odigrana turnira vaterpolisti Jadrana Carine ubjedljivo su prvi na tabeli, sa ostvarenioh 10 pobjeda u isto toliko utakmica.

U petak, 25. maja od 17 h sastaće se Cattaro i Nikšić, od 18 Budva i Primorac, a Jadran Carine i Aquatic Verde odmjeriće snage od 19 časova.

U subotu su na programu mečevi u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima. Od 10:30 igraju Primorac i Nikšić, u 11:30 Cattaro i Aquatic Verde, a u 12:30 Budva i Jadran Carine. U poslijepodnevnim terminima sastaće se u 17 h Primorac i Aquatic Verde, u 18 Budva i Nikšić, a u 19 Jadran Carine i Cattaro.

Nedjelja je takođe rezervisana za mečeve u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima. Budva i Aquatic Verde igraće od 9:30, Primorac i Cattaro u 10:30 i Jadran Carine i Nikšić u 11:30. U poslijepodnevnim terminima sastaće se Nikšić i Aquatic Verde u 16, Budva i Cattaro u 17, te Jadran Carine i Primorac od 18 časova.

Nakon ovog turnira biće poznat šampion Crne Gore za najmlađu uzrasnu kategoriju.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code