JADRAN-ŠKVER OTPUTOVAO NA FINALE JADRANSKIH IGARA

JADRAN-ŠKVER OTPUTOVAO NA FINALE JADRANSKIH IGARA

157
0
Podijeli

jadranske igre skverFinale Jadranskih igara biće održano u nedjelju na hrvatskom primorju, u Biogradu na moru od 20 h uz direktan prenos na nacionalnim televizijama Crne Gore i Hrvatske. Crnu Goru predstavljaće ekipa Jadran-Škver iz Herceg Novog koju čini 11 članova. Pored kapitena Mirka Kosića, za Biograd na moru jutros su otputovali: Milica i Ivana Ćorović, Iva Verigo, Stepo Mladenović, Vea Perović, Miloš Vučković, Nebojša Mandić, Vladimir Gojković, Božidar Lučić i Nikola Arnaut. Pored ekipe Jadrana nastupiće još i pobjedničke ekipe Hrvatske, Slovenije i Italije. Kapiten crnogorske ekipe, Mirko Kosić je za Radio Jadran kazao da je atmosfera u ekipi i više nego pozitivna, da se nadaju dobrom provodu i druženju sa ostalim takmičarima, a iznad svega da će na najbolji način uspjeti da prezentuju Herceg Novi i državu Crnu Goru. Kosić dodaje da su svi članovi uglavnom fizički aktivni tako da im nijesu bile potrebne neke veće kondicione pripreme, ali na završnom takmičenju čekaju ih 4 nove discipline sa kojima će se upoznati danas.
“Oprobaćemo se u alci, nošenju kašeta, igri magaraca i vino. One su nam potpuna nepoznanica, ali oprobaćemo se u njima danas i sjutra na generalnoj probi”.
Dok se ne upoznaju sa ostalim protivnicima i njihovom spremnošću Kosić nije želio da daje bilo kakve “sportske prognoze”.
“Ne možemo ništa unaprijed da govorimo, jer ne bi bilo fer, ali daćemo sve od sebe kao i do sada. Bitno nam je to druženje i naravno prezentacija grada i države Crne Gore, jer nas predstavljamo na međunarodnom takmičenju. Nadamo se dobrom rezultatu”.
Odlazak ekipe Jadran Škver na završno takmičenje pomogla je Nacionalna turistička organizacija, Turistička organizacija Herceg Novog i Opština Herceg Novi.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code