Početna Sport Jadran moćan u bokeškom derbiju

Jadran moćan u bokeškom derbiju

0

U trećem kolu polufinalnog kvalifikaciong turnira Regionalne lige u Dubrovniku Jadran je savladao ekipu Primorca rezultatom 5:9 (1:3, 2:3, 2:2, 0:1). Jadran je ubjedljivo startovao na bokeljskom derbiju i već nakon 50 sekundi igre kapiten Petković postiže gol za 1:0. Nastavlja se serija naših momaka i golovima Obradovića i Murišića Jadranaši vode sa 3:0. Prvi gol za Primorac postiže Gopčević za 3:2, što je bio i rezultat na kraju prvog perioda.

Foto: Aniko Kovacs / Deepbluemedia

Ponovo u prvom minutu drugog perioda Petković postiže gol. Zatim Gardašević iz kontra napada postiže gol za 5:1. Primorac sa igračem više smanjuje na 5:2. Na 20 sekundi prije kraja drugog perioda Primorac sa igračem više postiže gol. Međutim, naši momci uspjevaju izboriti igrača više što koristi Banićević za 6:3.

U prvom napadu trećeg perioda Primorac koristi prednost sa igračem više i smanjuje prednost na 6:4. Nakon neiskorišćenog napada Jadranaša Primorac iz kontra napada postiže još jedan gol. Jadran prvi gol u trećem periodu postiže na samoj polovini ovog perioda, sa igračem više siguran je Averka. Na 40 sekundi prije kraja trećeg perioda Petković postiže gol štem iz faula sa 6 metara za 8:5.

Veliki broj promašaja na obje strane u posljednjem periodu i tek na 2 minuta prije kraja utakmice Averka postiže gol za konačnih 9:5.

U našem timu istakao se kapiten Marko Petković sa 3 postignuta gola.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jadran Herceg Novi (@pvkjadran)

Primorac – Jadran 5:9 (1:3, 2:3, 2:2, 0:1)

Bazen u Gružu, Duborvnik.

Sudije: Vlaho Radičević, Miodrag Stefanović.

Igrač više: Primorac 10(2), Jadran 7(3). Peterci: Primorac 1(0), Jadran 2(1).

Primorac: Kralj, Drašković, Vukasović, Gopčević 2, Mačić 1, Molthen 1, Adžić, Janović, Perković, Sojo Da Silva, Matković 1, Stanojević, Ćetković, Šekarić.

Jadran: Tešanović, D. Radović, Vučurović, Obradović 1, Vujović, Averka 2, Murišić 1, Gardašević 1, Muscat, Banićević 1, Brkić, Petković 3, Đurović, V. Radović.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code