Jadran Carine najbolji klub mlađih vaterpolo kategorija u državi

Jadran Carine najbolji klub mlađih vaterpolo kategorija u državi

4
Podijeli

PVK Jadran Carine najbolji je  klub u mlađim vaterpolo kategorijama u državi kada se zbroje rezultati u svim generacijama u sezoni 2017/18.

Šest uzrastnih kategorija Jadrana takmičilo se u  Olimpijskim Nadama, Prvenstvu Crne Gore i KUP-u Crne Gore. Osvojili su osam prvih mjesta, pet drugih, tri treća i jedno četvrto mjesto.

Picerija i restoran

Svi rezultati su bodovani, te u konačnom zbiru Jadran Carine ima 88 bodova.

Najbolja generacija Jadrana Carine su igrači rođeni 2006. godine i mlađi koji su na sva tri takmičenja osvojili  prvo mjesto, te generacije 2007. i 2002. godište sa sličnim rezultatima.

Na svim  takmičenjima PVK Jadran Carine je najuspješniji klub, a posebno  imponuje činjenica da su najbolji u Olimpijskim Nadama u kojima, pored klubova iz Crne Gore, učestvuju i klubovi iz Duborvačke regije predvođeni VK Jug iz Dubrovnika.

– Postignuti rezultati mlađih kategorija govore o kvalitetu procesa rada kojeg sprovodimo u klubu tokom cijele godine. Pored samih rezultata u ovim takmičenja, selekcije našeg kluba na najbolji mogući način prezentuju klub, grad i naš sport na svim  međunarodnim turnirima i takmičenjima na kojima ostvarujemo odlične rezultate. Impozantan je i broj reprezentativaca iz našeg kluba u svim omladinskim reprezentativnim selekcijama gdje na pripremama i u samim ekipama igrači Jadrana Carine dominiraju – navode iz uprave kluba.

Nakon Jadrana, drugi na listi je VK Cattaro iz Kotora sa 80 bodova, te je Primorac iz Kotora sa 68  na trećem mjestu, dok je Budva na četvrtom sa 55 bodova.

4 Komentari

    • Tacno zasluzujes veliku jedinicu.Cemu ovo pitanje?Provokacija?Jeste,Crna Gora je mala i nema puno vaterpolo klubova.Da li si to htio da cujes?

      6
      5

Ostavite komentar

*

code