Jadran osvojio Olimpijske nade U-17, Đurović najbolji golman, Radović najbolji igrač i...

Jadran osvojio Olimpijske nade U-17, Đurović najbolji golman, Radović najbolji igrač i strijelac

1
Podijeli

Vaterpolisti Jadrana Carine osvojili su proteklog vikenda turnir Olimpijske nade za igrače rođene 2001. godine i mlađe. Turniru u Budvi okupio je 5 ekipa: Jadran Carine, Primorac, Cattaro i Budvanska Rivijera iz Crne Gore, te duborvački Jug i Croatia Osiguranje iz Hrvatske.

Jadranaši su u četri odigrane utakmice upisali isto toliko pobjeda, te sa maksimalnim učinkom osvojili turnir. U prvom kolu je savladan domaćin Budvanska Rivijera sa 11:6, u drugom Jug Croatia Osiguranje 9:6. U trećem kolu Novljani su bili slobodni.

Picerija i restoran

Poslijednjeg dana turnira odigrane su dvije utakmice sa klubovima iz Kotora. Savladani su, najprije Primorac sa 13:3, a zatim i Cattaro 11:7.

Golman Jadrana Carine Darko Đurović, po mišljenju trenera i delegata proglašen je za najboljeg čuvara mreže na turniru. Danilo Radović je uzeo dva odličija, za najboljeg igrača i najboljeg strijelca turnira.

Jadran Carine je nastupio u sastavu: Darko Đurović, Nikola Jančić, Uroš Vučurović, Tomo Malović, Vlado Vavić, Danilo Radović, Nikola Ilić, Marko Radanović, Jovan Vujović, Filip Aleksić,  Vasilije Radović, Mirko Sijerović, Stefan Subotić, Lazar Bovan, Martin Gardašević, Ognjen Mrvaljević. Trener ekipe Jovo Vukasović.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code