Početna Sport “JADRAN“ POBJEDOM ZAVRŠIO PRVI DIO TAKMIČENJA U REGIONALNOJ LIGI

“JADRAN“ POBJEDOM ZAVRŠIO PRVI DIO TAKMIČENJA U REGIONALNOJ LIGI

0

jadliga„POŠK“ – „JADRAN“ 12 :14 (2:3,3:5,3:3,4:3)

Prvi dio Triglav Jadranske vaterpolo lige tim Ivice Tucaka, zapečatio je očekivanom pobjedom protiv „POŠK“-a. U utakmici bez rezultatskog značaja, “Jadran“ koji je već obezbjedio mjesto u prvih šest i nastavak u Super ligi, igrao je opušteno i bez forsiranja.

Logično, s obzirom da ih do kraja godine očekuju značajni mečevi. Po tri gola za „Jadran“ postigli su Subotić, Gojković i Krizman, po dva Sekulić i Tomašević i Premuš jedan.

„Jadran“ za četri dana igra protiv „Proreka“ u Igalu, u 4.kolu Evro lige, a onda slijedi utakmica Kupa Crne Gore protiv Budvana, 18.decembra. Osvajanjem ovog trofeja zaokružila bi se uspješna sezona tima sa Škvera.

Inače, Aktiv sportskih novinara i Sportskog savjeta Opštine Herceg Novi je za najboljeg sportistu grada, izabrao golmana „Jadrana“ i reperezentacije Miloša Šćepanovića. Za najbolji klub proglašen je „Jadran“, a trener Ivica Tucak.

Sportski direktor PVK „Jadran“, Miloš Mračević za Radio Jadran kaže da im je jako drago što je prepoznat veliki rad i kvalitet kako na individualnom nivou, tako i na kolektivnom.

’’Ova nagrada zaista imponuje, ali i obavezuje na još veći rad i još bolje rezultate – istakao je veoma zadovoljan i zahavalan na nagradama Mračević.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code