Početna Sport Jadran protiv Špandaua za prve bodove Lige šampiona

Jadran protiv Špandaua za prve bodove Lige šampiona

0

Vaterpolisti Jadrana Carine u četvrtom kolu Lige šampiona odmjeriće snage sa njemačkim Špandauom, 8. novembra u 19 časova u Berlinu. Izabranici Petra Radanovića vjeruju da mogu upisati željene prve bodove elitnog takmičenja. U grupi A Špandau ima tri odigrane utakmice i jedan bod, dok Novljani imaju tri utakmice bez bodova.

Foto: Miloš Samardžić / PVK Jadran

Nakon duela sa grčkim Olimpijakosom, kada su Jadranaši bili na korak do pozitivnog rezultata, jasno je da mlada ekipa sa Škvera može svima da bude konkurentna.

Trener Petar Radanović kazao je da Jadranaše očekuje teško gostovanje u Berlinu, ali vjeruje u svoje momke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jadran Carine, Herceg Novi (@pvkjadran) on

“Špandau je ekipa sa plejadom dobrih igrača. Zaista kvalitetnih igrača koji učestvuju u ovom elitnom takmičenju već dugi niz godina. Međutim, idemo da se nadigravamo sa njima i da probamo da uzmemo prve bodove”, jasan je Radanović.

Kapiten Novljana, Marko Petković, naglasio je da Jadran gostuje ekipi Špandau sa kojom se susreo u ovom istom takmičenju prije dvije godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jadran Carine, Herceg Novi (@pvkjadran) on

“Tada smo kod kuće trijumfovali, a kod njih odigrali neriješeno. To je vrhunska ekipa koja se dodatno pojačala prethodne dvije godine. Gledali smo ih i analizirali. Spremili smo se koliko god smo mogli i idemo da probamo da upišemo prve bodove Lige šampiona”, poručio je Petković.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code