JADRAN S MORNAROM U SPLITU ZA FINAL FOUR

JADRAN S MORNAROM U SPLITU ZA FINAL FOUR

133
0
Podijeli

Utakmicama 18. kola koje su na programu nastavlja se regionalno takmičenje u okviru Triglav jadranske vaterpolo lige.

Hercegnovski Jadran putuje u Split, gdje će ih na bazenu Poljud ugostiti Mornar BS.
Kapiten ekipe sa Škvera, Željko Kovačić kaže nam da su se slegle emocije i utisci nakon bokeškog derbija sa Primorcem, kao i da su odmah krenuli u pripremu utakmice sa Mornarom. Kovačić dodaje da je Mornar “idealan konkurent za odlazak na final four”, iako sigurno postoje tenzije u oba kluba pred ovaj duel.
“Mi smo nakon posljednje pobjede sigurno u boljem raspoloženju. Vjerujem da se Mornar nije nadao porazu od Budve u prošlom kolu, i sigurno će htjeti da to isprave, kako ne bi upisali još jedan poraz, jer time mnogo gube”.
Iako ekipa Mornara zaostaje sa samo dva boda za Jadranom, Kovačić dodaje da protivnika ne bi trebalo podcjenjivati, jer oni ipak igraju na svom terenu. Uz to, imaju dobru ekipu iako možda trenutno ne pružaju maksimum.
Utakmica između Jadrana i Mornara počeće u 18 h.
Jadran je zahvaljujući posljednjoj pobjedi u bokeškom derbiju koju su odigrali na svom bazenu u Igalu slavio 6:4, čime se ponovo vratio na četvrto mjesto tabele regionalne lige, sa 36 poena. Jadran je u dosadašnjem dijelu takmičenja upisao fantastičnih 12 pobjeda i 5 poraza. Budva Mtel je na šestom mjestu sa 10 pobjeda, 7 poraza i 30 poena. Kotorski Primorac i dalje je najlošije plasiran od crnogorskih klubova i zauzima osmo mjesto sa 5 pobjeda i 10 poraza, i upisanih 17 bodova.
Kotorski Primorac na bazenu Nikša Bućin dočekuje prvoplasiranog na tabeli, riječko Primorje, dok će Budvani u nedjelju gostovati Medveščaku.
Utakmice 19. kola na programu su sljedećeg vikenda.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code