Jadran u Budvi u drugom meču finalne serije Prvenstva Crne Gore

Jadran u Budvi u drugom meču finalne serije Prvenstva Crne Gore

659
0
Podijeli

Finalna serija Prvenstva Crne Gore između Jadrana Carine i Budve nastavlja se večeras, a trostruki uzastopni šampion Crne Gore ima pobjedu iz prvog susreta i psihološku prednost zbog ubjedljivog rezultata (12:3).

Jadran je sačuvao prednost domaćeg terena, a u Budvi je cilj brejk, koji bi Jadranaše doveo na korak od osvajanja titule, kazao je za Radio Jadran trener, Vlado Gojković.

Picerija i restoran

– Odigrali smo dobro prvi meč, kada bi to izdanje ponovili u drugom, dosta lakše bi došli do pobjede. Sigurno neće biti jednostavno kao na našem bazenu, ipak igramo u Budvi, ali mislim da je kvalitet na našoj strani i ako budemo na onom nivou ili blizu onog koji možemo, vjerujem da smo blizu pobjede – navodi Gojković.

Nakon ubjedljive pobjede u prvom meču, Jadran je apsolutni favorit za osvajanje četvrte uzastopne titule šampiona države, ali ta uloga favorita može biti opasna, smatra Gojković.

– To može da bude mač sa dvije oštrice, jer moramo biti svjesni da nije realno da smo vodili 8-9 razlike čitavu utakmicu. Znači, moramo biti spremni da može utakmica biti gusta, da krene drugim tokom. Mislim, kvalitet jeste na našoj strani, ali moramo, da bi iznijeli tu ulogu, ući od prvog trenutka svi maksimalno angažovani – kazao je Gojković.

Jadran će u Budvi nastupiti u punom sastavu, jer su svi igrači oporavljeni i na raspolaganju ekipi. Meč je na programu od 19 časova.

Treća utakmica finalne serije na programu je u subotu na bazenu Instituta Igalo.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code