Jadran u najvažnijem meču sezone: Podrška navijača u Nikšiću esencijalna

Jadran u najvažnijem meču sezone: Podrška navijača u Nikšiću esencijalna

2
Podijeli

Plasmanom u finale Euro kupa mlada ekipa Jadrana Carine, predvođena trenerom Vladimirom Gojkovićem, već je ispisala nove stranice istorije modernog crnogorskog vaterpola.

Detalj sa prve utakmice u Marseju

Marsej je slavio na svom bazenu minimalnim rezultatom, ali sjajni Jadranaši tokom ove sezone pokazali su da gol razlika nije nikakav kredit u revanš mečevima.

Picerija i restoran

Jadranaš Dimitrije Obradović pozvao je sve navijače da popune tribine nikšićkog bazena i pomognu Jadranu da sezonu kruniše evropskom titulom.

– U najvažnijoj utakmici ove sezone biće veoma teško. U zaostatku smo jedan gol u odnosu na Marsej, zbog toga nam je potrebna što veća podrška – ističe on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jadran Carine, Herceg Novi (@pvkjadran) on

Jadran privodi kraju još jednu uspješnu sezonu i do sada je sve išlo po polanu, navodi sjajni Đuro Radović.

– Sada nas očekuje najvažniji meč u ovoj sezoni. U Marseju nismo bili na najvišem nivou, zbog toga ovdje moramo biti barem 20 ili 30 posto bolji ako želimo da ispišemo istoriju – navodi on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jadran Carine, Herceg Novi (@pvkjadran) on

Jadran je pokazao kvalitet u prvom meču, vodio na početku sa čak 4 gola prednosti, nakon čega je došlo do opuštanja ekipe, što su Francuzi iskusno iskoristili.

Revaš je na programu u subotu, 13. aprila. Prodaja ulaznica u Herceg Novom je završena danas, ali karte će biti u prodaji na recepciji bazena u Nikšiću do početka utakmice.

Kako bi atmosfera bila što bolja, uprava se potrudila da dekoriše i pripremi bazen. U saradnji sa Turističkom organizacijom Herceg Novi organizovan je dolazak Gradske muzike i mažoretki, ali i prevoz svih mlađih selekcija kluba u dva autobusa, kao i za tridesetak najvatrenijih navijača koji su Jadran pratili na mečevima u Budimpešti i Marseju.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code