Jadranaši obavili pripreme u Kragujevcu

Jadranaši obavili pripreme u Kragujevcu

0
Podijeli

Mladi vaterpolisti Jadrana Carine boravili su proteklog vikenda u Kragujevcu na zajedničkim pripremama sa VK Radnički iz tog grada. Ovo je treća godina da Jadran Carine i Radnički organizuju zajedničke pripreme, po sistemu reciprociteta, boraveći u  kućama i to najmanje dva puta godišnje, saopštili su iz uprave kluba.

Ovog puta u Kragujevcu na pripremama bile su selekcije 2004. i 2005. godište, pod vođstvom trenera, Srđana Lazarevića i Filipa Andrića. U Kragujevcu je organizovano 7 zajedničkih treninga i trening utakmica.

Picerija i restoran

Ovakav vod priprema je odličan sa sportske strane, sa veoma velikim brojem treninga i utakmica, a isto tako je jako lijep vid druženja najmlađih vaterpolista.

U Kragujevcu su, pod vođstvom trenera Srđana Lazarevića boravili Luka Sijerković, Krsto Tomašević, Lazar Vukićević, Amar Kujović, Nemanja Moračanin, Marko Popadić, Danilo Krivokapić, Meldin Hadžić, Šćepan Kontić i Sava Huter.

Trener Filip Andrić vodio je sljedeće momke: Krsto Simović, Petar Milojević, Tadija Matijašević, Stefan Vico, Radivoj Radanović, Strahinja Gojković, Aleksandar Andonov, Andrija Šekularac, Radivoje Bulatović, Dejan Miljanović, Stefan Radović, Rade Đukić, Petar Popović, Nikola Ivanović, Slobodan Vučurović i Luka Kulinović.

Iz kluba su kazali da uzvratnu posjetu mladih vateprolista iz Kragujevca očekuju početkom naredne godine.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code