Jadranaši – okosnica najboljeg muškog tima u državi

Jadranaši – okosnica najboljeg muškog tima u državi

1
Podijeli

U tradicionalnom izboru Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK), na svečanosti u Vili Gorica, vaterpolo reprezentacija Crne Gore proglašena je za najbolju mušku selekciju u 2018. godini, sapošteno je iz Vaterpolo i plivačkog saveza.

Priznanje je uručeno Zoranu Ivanovskom, najstarijem i dugogodišnjem članu stručnog štaba i treneru „A“ reprezentacije.

Picerija i restoran

Stubove nacionalnog tima čini 7 momaka koji su u Jadranovoj školi naučili kako se postaje šampion: Bojan Banićević, Stefan Vidović, Đuro Radović, Aleksandar Ivović, Saša Mišić, Vladan Spaić, Slaven Kandić, kao i Dragan Drašković i Marko Petković koji nose kapice šampiona sa Škvera.

Uz igrače, jedan od najzaslužnijih za uspjehe nacionalnog tima svakako je trener Jadrana, selektor Vladimir Gojković i njegov stručni štab, koji čine trener Zoran Ivanovski, doktor Predrag Dabović i fizioterapeut Dejan Mihajlović.

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović kazao je da 2018. godina nije bila jedna od onih najboljih, ali da su crnogorski sportisti, iako su izostale medalje, ostvarili dobre rezultate.

– U narednoj godini imaćemo dosta ciljeva i zadataka. Stižu nam Igre malih zemalja Evrope, čiji ćemo biti domaćini. To je naš najveći izazov do sada. Imamo podršku Vlade i Ministarstva sporta. Siguran sam da ćemo taj posao dovesti do kraja – kazao je Simonović.

On je istakao da mnogi savezi, poput Košarkaškog, mogu biti ponosni na svoje takmičare, jer su ostvarili fantastične rezultate u svim kategorijama.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code