Početna Sport Jadranaši spremni za finale Euro Kupa: Za pobjedu svi dišu kao jedan!

Jadranaši spremni za finale Euro Kupa: Za pobjedu svi dišu kao jedan!

0

Vaterpolisti Jadrana Carine juče su stigli u Marsej, gdje će sutra veče odigrati prvu finalnu utakmicu Euro Kupa. Izabranici Vladimira Gojkovića će odraditi tri treninga pred meč, danas dva, a sjutra jedan. U ekipi vlada dobro raspoloženje i velika želja za jednom od najbitnijh pobjeda, koja bi bila korak do istorijskog uspjeha.

Trener bez kojeg bi ovaj istorijski sportski put bio nezamislim i težak, Vladimir Gojković kazao je danas, nakon prvog treninga, da se vidi veliki motiv za pobjedu u cijelom klubu.

Picerija i restoran

„Uglavom smo uradili ono što smo željeli, u proteklom periodu igrači su zaista radili dobro. Ako budemo bili na nivou na kojem možemo biti, vjerujme da imamo šanse da napravimo dobar rezultat“, rekao je Gojković.

 

 

View this post on Instagram

 

Vladimir Gojkovic nakon prvog treninga u Marseju🎯💪

A post shared by Jadran Carine, Herceg Novi (@pvkjadran) on

Đuro Radović, na čiju smo sjajnu igru navikli pogotovo u bitnim momentima, kazao je da su Jadranaši u prethodnom periodu imali par utakmica lakšeg inteziteta što im je poslužilo da podignu nivo igre.

„To nam je bio cilj da iskoristimo kao pripremu za ovo što nas čeka, da podignemo samopouzdanje i nivo igre. Maksimalno smo pripremljeni i samo je potrebno da svi dišemo kao jedan. Mislim da je red da pišemo istoriju“, istakao je Radović.

 

 

View this post on Instagram

 

Djuro Radovic…vrijeme je da ispišemo istoriju 🎯💪

A post shared by Jadran Carine, Herceg Novi (@pvkjadran) on

Kapiten momaka sa Škvera, Marko Petković, vjeruje u svoje saigrače i želju da prvi finalni meč pokaže ono najbolje što Jadran Carine ima.

„Ekipa je spremna i izuzetno moitivsana. Ostala su nam još dva treninga da definišemo neke taktičke finese. Željno čekamo sutrašnji meč“, poručio je Petković.

 

View this post on Instagram

 

Kapiten Marko Petkovic 👏👏👏 #markopetkovic #pvkjadran #jadrancarine

A post shared by Jadran Carine, Herceg Novi (@pvkjadran) on

I Jadranaš Dimitrije Obradović vjeruje da će, uz publiku, pobjeda biti neizostavna.

„Očekujem od ekipe da da sve od sebe, da pobijedimo ovu prvu finalnu utakmicu protiv Mrseja. Spremni smo i imamo i publiku koja će doći da nas bodri“, naglasio je Obradović.

Utakmica se igra sutra veče, u 20 časova, a direktan prenos će biti na RTCG 2.  Takođe, utakmicu će biti moguće pratiti i putem live strima na linku: https://www.dailymotion.com/video/x74rz2g

Budite uz naše zlatne momke!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code