Početna Društvo Jadranaši u Avanturističkom parku

Jadranaši u Avanturističkom parku

2

Među više od 12 hiljada posjetilaca, koliko je za nepunu godinu posjetilo Avanturistički park na Vrbanju, proteklog vikenda gosti su bili i kompeltan tim PVK Jadran Carine, sa direktorom Milošem Mračevićem.

Posjeta profesionalnih sportista parku koji nudi drugu vrstu sportskih i rekreativnih aktivnosti, ne bi trebalo da čudi, međutim, neki se od igrača ipak nijesu odmah objeručke prihvatili konopa, sprava ili spuštanja niz zip line.

Za Vladimira Spiaća ovo je bila prva posjeta parku i zanimljivo iskustvo:

“Priroda je fenomenalna i trebalo bi dolaziti što češće, park je dobar i ima dosta zanimljivih stvari koje smo maksimalno iskoristili za razonodu. Visina je malo veća nego što sam očekivao, ali doživljaj je lijep i svakako ću ovo pamtiti”, priča Spaić.

Iako je igračka sezona počela, proteklog vikenda Jadranaši su bili slobodni, pa su lijepo vrijeme mogli iskoristiti za obilazak parka, što je, kako navodi direktor kluba, Miloš Mračević, preporuka za sve Novljane:

“Ovo je idealna prilika da se igrači mimo treninga i utakmica druže te da kao sportisti promovišu nešto što je zdrav način života, boravak u prirodi i svima nama koji se sportom ne bavimo aktivno je prijeko potrebno. Ovo je dodatan način da se ekipa dodatno homogenizuje pred važne utakmice koje nas dodatno očekuju”, istakao je Mračević.

Upravnik parka, Miroslav Bobo Milanović ističe da su sve tri strane – učesnice IPA projekta Adriatic canyoing, posredstvom koga je park izgrađen, za sada zadovoljni ukupnom realozacijom:

“Analizom posljednja 2,3 mjeseca otkada je i krenula naplata 20. juna, prošao je veliki broj ljudi, od čega 51% strani posjetioci. Voljeli bismo da dolazi više ljudi iz Herceg Novoga i okolnih gradova, tako da je ovo poziv školama, drugim sportskim klubovima i firmama”, poručio je Milanović.

Avanturistički park na Vrbanju radiće dok god vremenski uslovi budu dozvoljavali.

2 Komentari

  1. Cija je ovo ideja bila da igraci Jadrana probaju ove sprave i da rizikuju eventualne povrede pred vazne meceve protiv Partizana i Juga.U eri Pera Porobica ovo se ni u ludili ne bi radilo.

    8
    6

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code