Početna Sport “Jadranaši” u oslabljenom sastavu na drugom turniru Lige šampiona

“Jadranaši” u oslabljenom sastavu na drugom turniru Lige šampiona

0

Naredne sedmice, od utorka do petka, vaterpoliste Jadrana iz Herceg Novog očekuje drugi turnir Lige šampiona, koji se, kao i prvi, igra u Budimpešti u Duna areni. Na pomenutom turniru Jadranaši će odmjeriti snage u četiri utakmice:

Foto: PVK Jadran

– 02.03.2021 u 19:00, Jadran Herceg Novi – AN Brescia (TV prenos Sport Klub)
– 03.03.2021 u 19:00, Jadran Herceg Novi – CNAB Barceloneta (TV prenos Sport Klub)
– 04.03.2021 u 19:00, FTC Budapest – Jadran Herceg Novi (TV prenos Sport Klub)
– 05.03.2021 u 19:00, Waspo98 Hanover – Jadran Herceg Novi (TV prenos Sport Klub)

„Konačan sastav ekipe Jadrana za pomenuti turnir znaće se u nedjelju nakon finalnog PCR testiranja na Corona virus, međutim već je poznato da će ekipa u Budimpeštu otputovati u znatno oslabljenom sastavu bez 4 veoma važna igrača: Đura Radovića, Dušana Banićevića, Dimitrija Obradovića i Nikole Brkića, koji ne mogu putovatu uslijed bolesti i povreda“, saopšteno je iz PVK Jadran.

Ekipa za Budimpeštu putuje u ponedjeljak 01.03.2021 u ranim jutarnjim časovima. Dolazak u Budimpeštu je planiran oko 16 časova, nakon čega slijede nova testiranja na Corona virus i ulazak u „balon“ , a u 19 časova je planiran trening u Duna Areni.

Jadranaši su na prvom turniru odigranom u decembru, takođe u Budimpešti, u tri utakmice zabilježili jednu pobjedu nad ekipom Waspo98 Hanover, te dva poraza u duelima sa Ferencvarošem i Dunamo Tibilsi. Jadran se nalazi u grup B sa ekipama: FTC Ferencvaroš Budimpešta (HUN), Waspo98 Hanover (GER), CNA Barceloneta – Barselona (ESP), AN Brescia – Breša (ITA), Dinamo – Tibilsi (GEO), Jadran Herceg Novi (MNE).

Nakon pomenutog turnira, ekipu Jadrana u aprilu (20-22.04.2021), očekuje i treći turnir koji će se takođe odigrati u Budimpešti.

Sve utakmice biće preošene na kanalima Sport Klub u direktnom prenosu.

Live scoring utakmica

Live stream utakmica – LEN TV

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code