Početna Sport Jadranov novogodišnji koktel: Kolektiv koji je iznjedrio 90 generacija igrača i dobrih...

Jadranov novogodišnji koktel: Kolektiv koji je iznjedrio 90 generacija igrača i dobrih ljudi

0

U novoj trofejnoj sali PVK Jadran Carine večeras je organizovao novogodišnji koktel za saradnike i prijatelje kluba. Brojnim zvanicama, u godini jubileja, iz uprave kluba su zahvalili što su dio najmnogoljudnije familije u gradu, koja se zove Jadran.

jadran-koktel-16-1Predsjednik Skupštine PVK Jadran Carine, Boro Mračević, ponosan je što je prisutne pozdravio ispred trofeja koji su se nizali punih 90 godina i  koje je osvojalo 90 generacija Jadrana:

– Drago nam je da će ovi trofeji sada biti  pristupačniji našoj djeci koja treniraju u Jadranu, da vide šta su generacije prije njih osvojile – istakao je Mračević i članovima i gostima poželio sretnu i uspješnu Novu godinu.

Jadran je starac od 90 godina, ali mladog srca koji će trajati još mnogo godina, rekao je predsjednik kluba, dr Đuro Marić.

– Jadran je za ponos ovom gradu i institucija koja zavrijeđuje pažnju. Vjerujem da ćemo u godinama koje su pred nama imati razloga da se radujemo uspjesima i trofejima i osvajanju onoga što nam fali u vitrinama – poručio je dr Marić.

jadran-koktel-16-2 Zahvalio je svima koji pomažu Jadran, posebno onima koji razumiju koja je misija PVK Jadran u gradu i koji prepoznaju da Jadran nije samo sportski kolektiv, nego kolektiv koji je iznjedrio mnoge generacije  velikih i manjih igrača, ali mnoge generacije dobrih ljudi.

– Mi kao klub se trudimo da opravdamo to što ste uz nas i vjerujemo da ni ubuduće nećete biti razočarani. Posebno bih istakao Dragana Boškovića koji je bio predsjednik kluba u najtežem periodu 90-ih godina i on je jedan od onih koji su dali značajan pečat da klub preživi – kazao je dr Đuro Marić na Jadranovom novogodišnjem koktelu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code