JADRANSKE IGRE 2014 VEČERAS NA ŠKVERU

JADRANSKE IGRE 2014 VEČERAS NA ŠKVERU

170
0
Podijeli

Naredna dva dana na bazenu na Škveru u Herceg Novom biće organizovane Jadranske igre 2014 koje su prošle godine privukle veliki broj posjetilaca.

Iz PVK Jadran najavljuju ponovo dobru zabavu i ovog ljeta kroz još jedno izdanje najinteresantnije sportsko-rekreativno-turističke manifestaciju na Jadranu.
Planirane su tri takmičarske večeri i to I polufinale večeras od 20:30h, II u nedjelju 20. jula u 20:30h i veliko finale Crne Gore u petak 1. avgusta u istom terminu.
Na takmičenju će učestvovati 16 ekipa iz Herceg Novog, Tivta, Budve, Bara, Podgorice, Nikšića i Ulcinja, dok će pobjednik Jadranskih igara predstavljati Crnu Goru na međunarodnom finalu, na kom učestvuju i pobjednici iz Hrvatske, Slovenije i Italije.
Kao prva igra biće ona koja je za posjetioce najzanimljivija, leteći vaterpolo, zatim potezanje konopa, plivanje po pršut, spašavanje turistkinje, vodena košarka, a kao rezervna predviđena je trka u bačvama u bazenu. Ovogodišnje Jadranske igre koštaće između 17 i 18 hiljada eura. Ulaz na bazen je 2 eura.
Jadranske igre sa prepunih tribina na Škveru lani je bodrilo 2.000 posjetilaca.
Završnica Jadranskih igara i ove godine biće u Biogradu na Moru 30. avgusta.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code