JADRANSKE IGRE NA ŠKVERU TRI NOĆI

JADRANSKE IGRE NA ŠKVERU TRI NOĆI

167
0
Podijeli

Jadranske igre 2014. i ove godine biće, drugi put, upriličene na bazenu “Jadran” na Škveru. Zbog velikog interesovanja učesnika, domaćih i furešta, u pripremi su čak dvije polufinalne večeri, 19. i 20. jula, dok je finalno veče planirano za 1. avgust.

Prema dosadašnjem interesovanju, Jadranske igre trebalo bi da okupe ekipe iz svih gradova sa primorja, ali i ostalih gradova Crne Gore. Očekuje se učešće od 12 – 16 ekipa, koje broje po deset članova, priča nam sportski direktor PVK Jadran, Miloš Mračević.
Broj igara zavisiće i od broja prijavljenih ekipa. Ukoliko ih bude 6 po večeri igraće se i rezervna igra.
“Kao prva igra biće ona koja je tradicionalna na našem bazenu i koja je “highlight” igara i bazena – leteći vaterpolo, zatim potezanje konopa, plivanje po pršut, spašavanje turistkinje, vodena košarka – odnosno mošarka, a kao rezervna predviđena je trka u bačvama u bazenu.”
Ovogodišnje Jadranske igre koštaće između 17 i 18 hiljada eura, mada Mračević dodaje da su još uvijek u potrazi za sponzorima i ljudima dobre volje koji bi “pomogli” održavanje ove manifestacije.
“Prije svega, za pomoć smo se obratili TO Herceg Novi, koji su nam već dodijelili neka sredstva, ali tražili smo dodatna i ovih dana očekujemo pozitvnu odluku. Takođe smo se obratili i Sekretarijatu za društvene djelatnosti, ali još nismo dobili nikakav odgovor.”
I većim crnogorskim kompanijama ponuđeno je učešće na igrama, kako bi se na taj način promovisale i pomogle manifestaciju.
Učesnici će plaćati simboličnu kotizaciju kako bi se uveo red i ozbiljnost,jer u posljednjem trenutku bude otkazivanja.
Ulaz na bazen plaćaće se 2 eura. Zainteresovani mogu svakodnevno da se prijavljuju na Facebook stranicama JADRANSKE IGRE CRNA GORA i PVK JADRAN, kao i na telefone 031 322 406 i 031 322 558.
Jadranske igre sa prepunih tribinu lani je bodrilo 2000 posjetilaca, a sjajna atmosferea još se pamti. Kako mladi tako i nešto stariji okupljeni radi dobre zabave, provoda, novih poznanstava, neopterećeni plasmanima i takmičarskim nabojem, učinili su da manifestacija Jadranske igre u “moru” ljetnih festivala, žurki na otvorenom i sličnih zabavnog karaktera, bude proglašena najinteresantnijom i najpozitvnijom.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code