Početna Društvo Jagnjad za penzionere u osam rata, prijave za humanitarnu pomoć od 20.septembra

Jagnjad za penzionere u osam rata, prijave za humanitarnu pomoć od 20.septembra

6

Članovi Opštinskog udruženja penzionera Herceg Novi u svojim Mjesnim udruženjima mogu podnositi prijave za nabavku jagnjadi i dodjelu humanitarne novčane pomoći, za koju je sredstva obezbijedila Vlada.

Kako obavještavaju iz Opštinskog udruženja, do 1. novembra penzioneri-članovi mogu da se prijave za jagnjad iz firme Goranović.

Penzioneri moraju priložiti ličnu i člansku kartu i potvrdu o visini penzije. Cijena po kilogramu je 4,40 eura, a plaćanje je moguće u 8 mjesečnih rata.

Takođe, od 20. septembra do 17. oktobra članovi Opštinskog udruženja penzionera u svojim Mjesnim udruženjima mogu podnositi molbe za dodjelu humanitarne pomoći, iz sredstava koje je za 2019. godinu obezbijedila Vlada Crne Gore.

Riječ je o raspodjeli sredstava za penzionere sa niskim primanjima, do 200 eura, a ukupna raspoloživa sredstva su skoro 15.000 eura.

Penzioneri moraju podnijeti zahtjev za dodjelu sredstava Mjesnom udruženju, uz priloženu člansku kartu.

Visina dodijeljene pomoći biće od 30 – 50 eura.

6 Komentari

 1. Ne glasa se radi jagnjadi,ni radi penzija,jer je to sve ništa u odnosu na primanja većine zaposlenih koji rade i koji ništa ne rade.Nijesu penzioneri blesavi da ih neko mami lizalicom.Glasaju oni svojim mozgom i iskustvom,jer su prošli cijeli život u raznim nedaćama i znaju da se nikad nije više imalo i sigurnije i slobodnije živjelo.Ima i onih koji ne vole ni sebe,ali to je drugi problem,njihov.

  4
  5
 2. PENZIONERI U CG SU JOS NA DOBRO I REDOVNO PRIMAJU KAKO JE U OSTALIM EX YU DRZAVAMA .S OBZIROM DA SU RADILI U POLITICKA PREDUZECA I POMAGALI NAS I KOSOVO 50 GODINA KAO NERAZVIJENE .ETO SRBIJA JOS IMA DUGOVA OD TITA DO 2041 ALI TITO I SAMOUPRAVNI SOCIJALIZAM SE NECE VRATITI .BUDYCE GENERACIJE SE NEMAJU CEMU NADATI SEM JAVNIM KUHINJAMA ILI STARACKIM DOMOVIMA SAMO DA ISTUPE NEKU NEKRETNINU ZA IZDRZAVANJE .GOSPODO YU NAVIKE I PRAZNE PRICE SU PROSLOST.

 3. Ljudi je li moguce da su srecni zbog janjeta na 8 rata????? Dobro rece ovaj prethodni….kako ste trazili(glasali)to ste dobili! Sad u red po janje .

  10
  4

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code