Početna Sport Janović primio Boškovića i Mikulića

Janović primio Boškovića i Mikulića

2

Ministar sporta i mladih Nikola Janović primio je danas Bojana Boškovića i Nemanju Mikulića, osvajače medalja sa Svjetskog prvenstva za kadete, juniore i mlađe seniore koje je od 23. do 27. oktobra održano u Čileu.

Bojana Čupić / Vlada Crne Gore

Janović je istakao da ga posebno raduje što naši karatisti u kontinuitetu ostvaruju odlične rezultate na velikim međunarodnim takmičenjima što potvrđuje i rezultat Bojana Boškovića koji je postao svjetski prvak u mlađim kategorijama, dok je Nemanja Mikulić osvojio bronzanu medalju.

„Ovo su veliki rezultati za našu državu. Moram zaista sa posebnim ponosom istaći da je Crna Gora u prethodne dvije godine osvojila rekordan broj medalja, a upravo su za to najzaslužniji naši mladi talenti sa njihovim stučnim timovima“ – kazao je ministar.

Janović je dodatno istakao da država prepoznaje i vrednuje ovakve rezultate naših sportista, a posebno ga raduje što će Bošković i Mikulić steći status perspektivnih sportista i stipendije od Ministarstva sporta i mladih. Takođe je dodao i da je podrška prema Karate savezu Crne Gore,  na mnogo većem nivou nego ikada ranije.

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code