Početna Turizam JAPANSKA DRŽAVNA TELEVIZIJA NHK SNIMA U CRNOJ GORI

JAPANSKA DRŽAVNA TELEVIZIJA NHK SNIMA U CRNOJ GORI

0

nhkEkipa Japanske Nacionalne Televizije (NHK), u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Turističke organizacije Kotora, boraviće u Crnoj Gori  do 6. oktobra.

U 45-minutnoj dokumentarnoj emisiji putopisnog karaktera o Kotoru pod nazivom “Najljepši gradovi svijeta – najljepši odmori“ (Sekaino utsukushii machi, utsukushii kyuujitsu)”, japanskim gledaocima biće prikazane ljepote Kotora i način života ljudi koji se bave turizmom, kao i istorijski, kulturni i duhovni aspekti grada -navode iz NTO.
Kotor bilježi sve veće interesovanje sa ovog tržišta i popularna je destinacija među japanskim turistima, te je i potreba za promocijom ovog grada na japanskom tržištu izuzetno značajna.

 Inače, NTO podržava i  Svjetsko prvenstvo novinara u tenisu koje se održava u Budvi od 24. septembra do 31. oktobra. Učešće je prijavilo oko 120 takmičara iz 20- tak zemalja: Kanade, Poljske, Hrvatske, Mađarske, Njemačke, Slovačke, Češke, Makedonije, Italije, Ukrajine, Austrije, Rusije, Bjelorusije, Srbije, Slovenije… Ova grupa će u okviru programa upoznavanje turističke ponude Crne Gore posjetiti vinski podrum „Plantaža“ Šipčanik i napraviti više manjih izleta.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code