Početna Društvo Javna rasprava na Nacrt Statuta Opštine danas u 18h

Javna rasprava na Nacrt Statuta Opštine danas u 18h

0

Centralna javna rasprava na Nacrt Statuta Opštine Herceg Novi biće održana danas u sali Skupštine Opštine Herceg u 18 časova, saopšteno je iz lokalne uprave.

Kako podsjećaju, Javna rasprava otvorena je 11. septembra, a završetak je sjutra. Sprovodi je Komisija za izradu Nacrta Statuta Opštine Herceg-Novi i Predloga Poslovnika Skupštine Opštine Herceg-Novi.

Primjedbe, predlozi, sugestije i  mišljenja u pismenoj formi dostavljaju se na adresu Opštine Herceg-Novi – Komisija za izradu Nacrta Statuta Opštine Herceg Novi, preko Građanskog biroa Opštine Herceg-Novi  ili mjesnih zajednica, a u elektronskoj formi na e-mail skupstina@hercegnovi.me .

Nacrt Statuta Opštine Herceg-Novi i ovaj Program dostupni su javnosti objavljivanjem posredstvom medija, sajta Opštine, a u štampanoj formi u prostorijama Službe Skupštine, kancelarija br.39 i u mjesnim zajednicama svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Nakon sporovedene javne rasprave Komisija će razmotriti sve primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja učesnika i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code