Početna Izdvojeno Javna rasprava o lokalnom akcionom planu u oblasti invalidnosti

Javna rasprava o lokalnom akcionom planu u oblasti invalidnosti

2

Do 17. decembra Sekretarijat za lokalnu samoupravu sprovodi javnu raspravu na Nacrt lokalnog akcionog plana u oblasti invalidnosti opštine Herceg Novi od 2021 do 2023.

Iz Sekretarijata za lokalnu samoupravu pozivaju sve organizacije koje se bave problemima osoba sa invaliditetom, kao i lica sa invaliditetom da učestvuju u javnoj raspravi, kako bi svi zajedno dali doprinos u kreiranju što kvalitetnijeg dokumenta.

Kako obavještavaju iz lokalne uprave, centralna javna rasprava zbog aktuelne epidemiološke situacije neće biti održana.

Primjedbe, prijedlozi, sugestije i mišljenja u pismenoj formi mogu se dostaviti na adresu Opštine Herceg Novi – Sekretarijat za lokalnu samoupravu, preko Građanskog biroa ili mjesnih zajednica, u elektronskoj formi na e-mail: vesna.samardzic@hercegnovi.me  .

Nacrt Akcionog plana dostupan je na web sajtu Opštine Herceg Novi. Nakon sprovedene Javne rasprave, Sekretarijat za lokalnu samoupravu razmotiriće sve primjedebe, prijedloge, sugestije i mišljenja učesnika i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

2 Komentari

  1. Mičite u ljetnjoj sezoni stolove i stolice uz ogradu skalinade iznad bivšeg Zanatskog (kafić Prostorija). Jedna žena je teški invalid i lomi se stepeništem do svog stana – to patrijarhalno društvo odbija da vidi… Barem da su mediji humani i obavještavaju o tome…

  2. Ajte, životavi, prebacite onaj pješački ispred bife Beograda 5 metara bliže, pa ko da ste sve učinjeli iz ,,Akcionog plana”. Da invalid ne mora kolicima da izvodi kaskaderske skokove uz 4 stepenice.

    2
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code