Javna rasprava o Nacrtu programa rada SO Herceg-Novi za 2016.

Javna rasprava o Nacrtu programa rada SO Herceg-Novi za 2016.

725
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_razno_skupstinska_klupaJavna rasprava o Nacrtu programa rada Skupštine opštine Herceg-Novi za 2016. godinu počela je 7. decembra i trajaće do 4. januara naredne godine.
Služba Skupštine opštine Herceg-Novi obavještava da će javna rasprava biti organizovana u Mjesnim zajednicama od 19 sati, prema sljedećem rasporedu:
MZ Bijela u utorak, 15. decembra;
MZ Zelenika u srijedu, 16. decembra;
MZ Igalo u četvrtak, 17. decembra.
Centralna javna rasprava, a ujedno i rasprava za Mjesne zajednice Herceg Novi, Topla, Srbina i Savina, održaće se u petak, 18. decembra, u 19 časova u velikoj sali Skupštine opštine Herceg-Novi.
Iz Službe Skupštine opštine pozivaju sve zainteresovane građane da učestvuju u javnoj raspravi, radi izrade što kvalitetnijeg Programa rada SO Herceg Novi za 2016. godinu. Zainteresovani predloge i sugestije mogu dostavljati Službi Skupštine opštine Herceg Novi radnim danima, kao i na e-mail adresu skupstina@hercegnovi.me.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code