Javna rasprava o organizaciji auto-taksi prevoza

Javna rasprava o organizaciji auto-taksi prevoza

3
Podijeli

images_slike_dogadjaji_2015_razno_avgust_kolone_2Iz Sekretarijata za prostorno planiranje, izgradnju, komunalne djelatnosti i zaštitu životne sredine stavljaju na uvid Program održavanja javne rasprave za Nacrt Odluke o organizaciji auto-taksi prevoza na teritoriji opštine Herceg-Novi. Javna rasprava će trajati 15 dana, do 11.12.2015. godine.
Nacrt Odluke biće izložen u prostorijama Opštine Herceg-Novi. Sva zainteresovana fizička i pravna lica mogu ga pogledati svakog radnog dana od 11.30 do 13.30 časova u kancelariji broj 90.
Centralna javna rasprava održaće se u velikoj sali Opštine Herceg-Novi, 9. decembra u 17 časova.
Predloge, primjedbe, sugestije i mišljenja na utvrđeni Nacrt Odluke, zanteresovani mogu dostaviti u pisanoj formi preko Građanskog biroa Opštine Herceg-Novi ili elektronski na mail : saobracaj@hercegnovi.me, najkasnije do 11. decembra.

3 Komentari

  1. Monopol Blu Line preduzeca traje 30 god, u nasoj opstini.Veliki autobusi voze nase gradjane kroz grad , ionako pretrpanim i uskim putevima. Ovo je prilika da sadasnja vlast pokaze koliko je spremna da odluci i uradi na dobrobit gradjana ono sto niko nije uradio do sada. Da ukine monopol jedinoj firmi Blue Line , i da da mogucnost i drugim prevoznicima da voze kroz grad , ali jedino minibusima ili sl, .

  2. Zašto javni prevoz pruža samo Blue-line,bez obzira na zadovoljstvo građana koji se voze? Može li neko da vozače uputi u propise o uslovima boravka korisnika u radnome prostoru,koji je u tome slučaju-autobus?

Ostavite komentar

*

code