Javna tribina “Legalizacija bespravno sagrađenih objekata” 17. maja

Javna tribina “Legalizacija bespravno sagrađenih objekata” 17. maja

6
Podijeli

U velikoj sali Opštine Herceg Novi  za 17 maj, u 10 sati, zaakazana je Javna tribina na temu “Legalizacija bespravno sagrađenih objekata”. Iz Sekretarijata za protorno planiranje i izgradnju  pozivaju sve zainteresovane građane da prisustvuju.

Tribina će biti organizovana na inicijativu Asocijacije za demokratski prosperitet – Zid, u okviru projekta “Jačanje prava pristupa građanima pogođenim spornim politikama stanovanja i socijalno neosjetljiva privatizacija”, koji sprovode od januara 2018. godine. Projekat  finansira  Evropska Unija, posredstvom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, a kroz Evropski instrument za demokratiju i ljudska prava (EIDR) i Program podrške za Crnu Goru (CBSS).

Picerija i restoran

Tribini će prisustvovati predstavnici Asocijacije za demokratski prosperitet – Zid i  lokalne uprave.

6 Komentari

 1. Karača,
  Oni koji su legalno gradili, (a bio ih je mali broj) su bili privilegovani jer su 2006 godine u II zoni plaćali nepunih 29 € za m2 stana ili kuće . Danas je to oko 100 € a za legalizaciju oko 120 €. Pa vidi ko je profitirao i jesu li to nelegalni graditelji. Danas moraju nešto da plate 3,5 puta više. A svi su htjeli legalno da grade ali država i opština to nijesu obezbijedili. Pa saDA vidi ko je bolje prošao

  1
  1
 2. Kad su imali para da nelegalno izgrade,onda mogu i platit
  legalizaciju na rate…Sta su ostali budale koji su gradili
  legalno i sve platili,a ovih drugih treba da nam je zao…
  Kako da ne…

  6
  2
 3. OPSTINO I DRZAVO AKO SI RAVNOPRAVNA PREMA SVIM GRADJANIMA ONDA DOTICNA GOSPODA TREBA DA PLATE ISTO KAO I MI KOJI SMO POSTENO PLATILI I NASI PRECI.SAM CIN DIVLJE GRADNJE JE KRIVICNO DJELO A DA BI NESTO ZIDAO MORAS IMATI NEKOG U HN DA ,,ZATVARA OCI,, TJ DA BUDE SAUCESNIK U IZVRSAVANJU DJELA.ODAKLE CE SE STO POPRAVITI OD IFRASTRUKTURE ITD AKO SE SVI KACIMO NA POSTOJECU JOS OD DOBA MASIN BRAVARA BROZA.

  6
  3

Ostavite komentar

*

code