Početna Društvo Javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu Oktobarske nagrade i Povelje Opštine...

Javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu Oktobarske nagrade i Povelje Opštine Herceg Novi

15

Skupština opštine Herceg Novi raspisala je Javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu Oktobarske nagrade i Povelje Opštine Herceg Novi. U znak priznanja za izuzetne rezultate u radu i najviša dostignuća u oblasti privrede, društvenih i drugih djelatnosti, SO dodjeljuje Oktobarsku nagradu i Povelju Herceg-Novog licima koja su naročito zaslužna za razvitak i afirmaciju Herceg Novog, ili su njihov život i rad na drugi način vezali za ovaj grad, saopštavaju iz opštinske press službe.

Oktobarska nagrada se dodjeljuje fizičkim i pravnim licima sa prebivalištem, odnosno sjedištem na području Opštine Herceg Novi. Nagrada se može dodijeliti i pojedinicima koji ne žive na području Opštine Herceg Novi, ako njihova ostvarenja imaju poseban značaj za ovu Opštinu.

Počasnom građaninu se dodjeljuje Povelja Herceg Novog. U jednoj godini mogu se dodijeliti najviše tri nagrade i jedna Povelja. Ista nagrada i Povelja istom licu može se dodijeliti samo jednom za istu vrstu ostvarenja.

Pravo predlaganja kandidata za ova priznanja imaju preduzeća, mjesne zajednice, institucije i ustanove, kao i organizacije, udruženja, i grupe građana iz svih oblasti života i rada.

Predlozi moraju biti dostavljeni u pisanoj formi sa detaljnim i konkretnim obrazloženjem i dokumentacijom na osnovu kojih Žiri može ocijeniti vrijednost ostvarenja i rezultata koji se predlažu za Nagradu i Povelju.

Iz novske Skupštine  pozivaju  sve koji imaju pravo predlaganja kandidata za ova priznanja da uredno formirane predloge dostave Skupštini opštine Herceg Novi – Službi skupštine, sa obaveznom naznakom “ZA ŽIRI” najkasnije do 15. septembra ove godine.

15 Komentari

  1. Ja bi nominovao gospodina Jadranka Tomasevica koji je kao vd direktora parking servisa zaista briljirao! Iscrtan je svaki kvadratni metar naseg grada!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code