Početna Društvo Javno obavještenje o neuručenim rješenjima o porezu na nepokretnost

Javno obavještenje o neuručenim rješenjima o porezu na nepokretnost

3

Sekretarijat za finansije i lokalne javne prihode Opštine Herceg Novi, na osnovu člana 87 Zakona o upravnom postupku, 20.12.2019. godine obavio je dostavljanje javnim obavještavanjem svih neuručenih rješenja o utvrđenom porezu na nepokretnost i turističke takse za 2019. godinu.

Kako obavještavaju iz lokalne uprave, budući da dostavljanje ovih akata nije bilo moguće izvršiti na jedan od načina propisanih članovima 84 i 85 Zakona o upravnom postupku, ovaj Sekretarijat ih dostavlja javnim obavještavanjem, odnosno objavljivanjem na oglasnoj tabli Opštine Herceg Novi i na internet stranici Opštine Herceg Novi putem linka http://www.hercegnovi.me/rss/2017-03-01-16-55-29/2018-06-08-06-01-24.

Dostavljanje javnim obavještavanjem smatra se izvršenim po isteku roka od 10 dana od dana objavljivanja. Datum objavljivanja je 20.12.2019. godine.

Uvid u rješenja građani mogu izvršiti u kancelariji Sekretarijata za finansije i lokalne javne prihode br. 74, svakog radnog dana u periodu od 08 do 11 sati.

3 Komentari

  1. Ovo javno objavljivanje katastarskih podataka je suprotno ustavnom pravu i ja se nadam da ce se naci neko da ih tuzi.Opstina treba i mora da ubira porez ali javno objavljivanje je protivustavno i to su trebali da im kazu ti silni pravnici koji se nalaze na njihovom platnom spisku.Ako se ne dostavi rjesenje duzniku salje se prva opomena, pa druga, pa javni izvrsitelj.
    I tu se krug zavrsava.I ovaj spisak je tako amaterski sastavljen u tri kategorije po 500 i nesto strana, bez mogucnosti upotrebe filtera i sl.znaci moras imati pola dana vremena da sve prelistas i da nadjes svoj dug.Ova nasa opstinska vlast treba da uspostavi red i to je u redu ali neka prvo pocnu od sebe.Neka postave javno opis svakog od 300 i vise radnih mjesta da mi gradjani i poreski obveznici vidimo gdje idu nase pare.Ulicica u kojoj stanujem u Igalu jos nema javne rasvjete i put je izrovan kao u Avganistanu a mi redovno placamo i porez i boravisnu taksu i porez na turizam.Ali dzaba sve pojede ogromni opstinski aparat.

  2. Iz godine u godinu redovno plaćam porez na kuću u HN, a iznos je redovno bitno veći u odnosu na prethodnu godinu. Taj porez je veći i od stope inflacije i stope rasta ličnih dohodaka. Postoji li za to objašnjenje i ko bi trebao da tu stvar obrazloži javnosti? Zahvaljujem na objavljivanju!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code