JAZ – SEA DANCE FESTIVAL – POSJETIOCI IZ 30 ZEMALJA

JAZ – SEA DANCE FESTIVAL – POSJETIOCI IZ 30 ZEMALJA

211
0
Podijeli

Više od 20 000 ljudi iz preko 30 država širom svijeta očekuju Sea Dance festival.O rganizatori kažu da je interesovanje veće nego ikada do sada.

Sea Dance kamp smješten na Jazu otvoriće sjutra kapije i primiti prve kampere. Festivalske bine su uveliko u izgradnji i u proteklim danima se osjeća festivalska atmosfera u Budvi i drugim gradovima. Tome su uveliko doprinijele i promo zabave zagrijavanja za Sea Dance festival koje su održane u Podgorici, Nikšiću, Tivtu, Herceg Novom i Kotoru.
Sjutra u 13 h biće otvoren Sea Dance festival, na kojem će nastupiti preko 123 izvođača na 5 festivalskih bina! Kapije festivala otvaraju se u utorak u 20h, dok će tokom dana dnevne žurke na Dance Paradise, Regge i Latino stageu svakog dana počinjati u u 13h, i ulaz je besplatan.
Tokom tri dana, od 15. do 17. jula na šest bina predstaviće se najaktuelnija imena svetske, regionalne i domaće muzičke scene: Jamiroquai, Underworld, Example Live, Klingande, Juan Atkins, Timo Maas, Roger Sanchez, Patife, Mirk Knight, Bad Copy, Darkwood Dub, Eddy Temple-Morris, Eyesburn, Lollobridgida, Kiril Djaikovski ft. TK Wonder i mnogi drugi!
Uaznice za Sea Dance biće dostupne samo na ulazima na festival i to po cijenama od 44 eura za sva tri dana festivala, dok će 25 eura iznositi dnevna ulaznica za utorak, a 20 eura za srijedu i 20 eura četvrtak. VIP ulaznice za festival se mogu nabaviti po cijeni od 100 eura, dok će VIP GOLD ulaznice, koje podrazumijevaju ulaznicu za sva tri dana festivala kao i ulaz na VIP humanitarne žurke 16. i 17. jula u eksluzivnom kompleksu Dukley Gardens.
Zamjena vaučera za narukvice za kupce ulaznica za Sea Dance festival će se obavljati na ulasku na festivalski prostor.
Zamjensko mjesto će se nalaziti na samom prostoru Jaza. Zbog pojave preprodavaca i falsifikatora na društvenim mrežama, organizatori apeluju na posjetioce da ulaznice za Sea Dance festival, kupuju na zvaničnim mjestima za kupovinu ulaznica.
Kapije Sea Dance festivala otvaraju se svakog dana u 19 časova, a zatvaraju se u 3 sata poslije ponoći i nakon tog vremena nije moguće da se uđe na plažu.
Ulaz na plažu u toku dana se ne naplaćuje. Za program do 19/20 sati na binama Dance Paradise, Latino, Regge dozvoljen je besplatan ulaz. U drugom – večernjem dijelu programa od 22 sata, ulaz je moguć samo uz narukvicu.Ulaz je dozvoljen samo na jasno obilježenim i obezbijeđenim ulazima, samo uz ulaznicu ili akreditaciju.
U toku jedne večeri možete ući samo jednom.
Prema Zakonu države Crne Gore svako je dužan da sa sobom uvijek ima neki od ličnih dokumenata, pa tako i na festivalu. Pored festivalskog obezbeđenja ulaze kontroliše i policija kako bi se izbjeglo unošenje zabranjenih predmeta i supstanci na festival.

Picerija i restoran

KAKO DO JAZA?

Do Jaza je moguće organizovanim prevozom iz Podgorice, Nikšića, Herceg Novog, Ulcinja, Bara, Budve.
Autobusi iz Podgorice kretaće ka Jazu, u trajanju festivala od 15. do 17. jula, svakog dana u 18 sati, a mjesto polaska je ispred Delta Sitija. Svi zainteresovani mogu da se prijave na telefon 020 511 200 ili direktno u prostorijama Montenegro Tourist Service, Cetinjski put bb.
Autobusi iz Nikšića kretaće ka Jazu, u trajanju festivala od 15. do 17. jula, svakog dana u 17 sati, a mjesto polaska je glavna Autobuska stanica u Nikšiću.Svi zainteresovani mogu da se prijave preko telefona 040 200 598 ili direktno u prostorijama agencije Anitra – Njegoševa 12, P.C. Atrium, Nikšić.
Autobusi iz Herceg Novog, u danima trajanja festivala od 15. do 17. jula, kretaće ka Jazu u 18 sati sa glavne Autobuske stanice. Svi zainteresovani mogu da se prijave preko telefona 069 089 500, 031 321 726 ili direktno u agenciji IN Travel, Njegoševa 198, Herceg Novi.

Autobusi iz Kotora, u danima trajanja festivala od 15. do 17. jula, kretaće ka Jazu u 19 sati, sa glavne Autobuske stanice. Prijave putem telefona 069345371.
Autobusi iz Ulcinja, u danima trajanja festivala od 15. do 17. jula, kretaće ka Jazu u 18 sati sa autobuske stanice (preko puta picerije ‘Molloko’). Rezervacija je obavezna na broj 069 038 353
Autobusi iz Bara, u danima trajanja festivala od 15. do 17. jula, kretaće ka Jazu u 18.35 sati sa autobuske stanice (preko puta diskoteke ‘Illusion’). Rezervacija je obavezna na broj 069 038 353
Autobusi iz Petrovca, u danima trajanja festivala od 15. do 17. jula, kretaće ka Jazu u 19.20 sati sa autobuske stanice (raskrsnica za Budvu). Rezervacija je obavezna na broj 069 038 353
Povratak sa Jaza za sve autobuse predviđen je za četiri sata ujutro. Rok za prijave je utorak, 14. jul. Cijena povratne karte iz Podgorice i Herceg Novog je 10, iz Nikšića i Ulcinja 12, a Kotora 8 eura, Petrovca 5, i Bara 9 eura po osobi.
Sa početkom od 13 sati sa početne stanice ispred hotela Slovenska plaža u ulici Trg Slobode biće organizovan slobodan prevoz, koji je besplatan, za sve posjetioce festivala na relaciji do plaže Jaz i sa plaže Jaz do Budve.
Za sve posjetioce koji budu željeli da dođu na Sea Dance festival sopstvenim vozilima, obezbjeđen je parking udaljen 1.9 km od plaže Jaz, i to po cijeni od 3.5 eura.

SEA DANCE KAMP

Sea Dance kamp pretenduje da postane najpopularnije stjecište kako domaćih kako i inostranih posjetilaca festivala, mjesto gde se žurka ne završava.
Kamp je otvoren od 14. do 22. jula i mjesto u kampu iznosi 30 eura po osobi, i ne obuhvata boravišnu taksu od 0,80 eura po danu, koja se plaća na licu mjesta.
Za one koji nemaju opremu za kamp, moći će da je kupe tokom festivala. Unutar kampa biće market, Foodland, tuševi sa toplom i hladnom vodom, umivaonicima i toaletima i recepcija koja radi non-stop. Ne treba brinuti ni o komarcima i ostalim insektima. Za sve posjetioce kampa biće dostupan i besplatan Wi Fi.

PLAĆANJE FESTIVALSKOM KARTICOM

Glavna prednost cashless sistema je da posjetioci festivala ne moraju da pogađaju unaprijed šta će piti te večeri, već mogu jednostavno da uplate novac koji planiraju da potroše tokom trajanja festivala i da poručuju koje god piće žele. I najvažnije za posjetioce, preostali novac na kartici mogu da povrate u bilo kom trenutku na festivalu. Veoma je bitno sačuvati račun PRVE uplate jer bez njega nije moguća refundacija preostalih sredstava!
Uvođenje cashless sistema za plaćanje predstavlja pozitivnu praksu u oblasti plaćanja i evidentiranja prometa, a realizaciju za Sea Dance festival organizator je izvršio uz stalnu koordinaciju s Poreskom upravom, u cilju potpunog poštovanja poreskih propisa Crne Gore.Uz smanjenje administartivnog opterećenja za organizatora i posjetioce, biće omogućeno precizno evidentiranje ostvarenog prometa, a samim tim i prijavljivanje nastalih poreskih obaveza. Tokom sva tri dana festivala poreski inspektori biće prisutni na prodajnim punktovima zajedno sa predstavnicima organizatora, u timovima za praćenje funkcionisanja cashless sistema za plaćanje.
Festivalskom karticom na Sea Dancu možete kupiti sokove, pivo, vino, vodu. Hrana u Foodlandu plaća se kešom, debitnim i kreditnim karticama. U Foodlandu može se osim domaće, grčke, italijanske, kineske hrane, fast fooda, kuvanih jela, konditorskih proizvoda i jela sa roštilja, kupiti i vegeterijanska hrana.

PROGRAM

Na premijernom izdanju Sea Dance Festivala bićete u prilici da vidite brojne svjetske zvijezde čiji su nastupi sinonim za najbolje žurke na planeti a među njima i:
Jamiroquai, jedno od najpopularnijih muzičkih imena, razigrani bend, na čelu sa ekstravagantnim pjevačem Džej Kejem, biće glavne
zvijezde ovogodišnjeg festivala. Nakon više od dvadeset godina uspješne karijere, 25 miliona prodatih albuma, osvojene Grammy nagrade, mora otkačenih šešira i jednog od najposjećenijih koncerata u istoriji EXIT festivala, Jamiroquai se pridružuju EXIT avanturi i pokrenuće posjetioce Sea Dance festivala na fanki morski ples!
Example, engleski pjevač, tekstopisac i reper Eliot Džon Gliv poznatiji kao Example jedan je od najpopularnijih izvođača britanske scene, ali i jedan od rijetkih elektronskih producenata koji rasprodaje muzičke arene!Planetarni hit Changed the way you kiss me obilježio je 2011. godinu, kada je osvojio mnogobrojne svjetske top liste. Od tada je redovan gost najvećih svjetskih festivala.
Underworld, jedan od najznačajnijih sastava u istoriji elektronske muzike, zatvoriće ovogodišnji Sea Dance festival. Popularni Britanci imaju više od dvije decenije uspješnog rada i osam studijskih izdanja iza sebe, a najpoznatiji su po hitu Born Slippy prodatom u više od milion primjeraka, koji mnogi smatraju jednom od najboljih plesnih numera 90-ih.
Juan Atkins, DJ i producent iz Detroita, uz Derricka Maya i Kevina Saundersona član čuvene Belleville trojke, ekipe koja je direktno zadužena za nastanak Detroit tehna, dok sam Atkins praktično kumuje pojmu “techno”.
Kiril Džajkovski, jedan od najpoznatijih elektronskih muzičara s Balkana, poznat po zanimljivom spoju elektronske i tradicionalne makedonske muzike, dolazi na morsko izdanje Exita sa harizmatičnom pjevačicom TK Wonder.
Klingande, jedno od najpopularnijih novih imena elektronske scene. Svjetski uspjeh ovom mladom sastavu donio je veliki hit Jubel, koji je za kratko vrijeme dostigao preko 40 miliona pregleda na YouTube-u.
Tara McDonald, nevjerovatni vokal dens muzike, poznata po svojim hitovima i saradnjama sa Armandom Van Heldenom (“MyMyMy”), Axwellom (“Feel the Vibe”), Davidom Guettom (“Delirious”) i Afrojackom (“Pandemonium”).
Mark Knight, britanski DJ tokom karijere koja traje više od decenije, nije napustio stranice DJ Mag’s Top 100 DJ glasanja još od debitovanja 2008. Nominovan je za Grammy za rad na albumu sastava Black Eyed Peas, a prošle godine je proslavio i 10. rođendan svoje etikete Toolroom Records. Po svemu sudeći, još nije ni blizu svog vrhunca.
Roger Sanchez, dvadeset godina karijere, veteran house muzike, dobitnik Grammy nagrade, voditelj radijske emisije sa čak 15 miliona slušalaca i čovjek koji je remiksovao velikane kao što su Diana Ross, Kylie Minogue, Daft Punk, Madonna, The Police, No Doubt i Maroon 5.
Timo Maas, teško je povjerovati da je prošlo već 15 godina od čuvenog Maasovog remiksa za numeru Azzido Da Bass – Dooms Night, trake
koja ga je lansirala u vrh njemačke elektronske scene. Ne pokazuje znake umora, pa je 2013. godine izbacio novi album Lifer na kojem gostuju Katie Cruel, James Lavelle iz sastava UNKLE i pjevač grupe Placebo, Brian Molko, čime je još jednom dokazao svoj neiscrpni muzički diverzitet
Patife, čuveni brazilski drum’n’bass DJ, Wagner Borges Ribeiro de Souza aka Patife je za kratko vrijeme postao svjetski poznat na drum’n’bass sceni, sarađivao je s imenima poput DJ Marky i Roni Size i nastupao na najvećim svjetskim muzičkim događajima
Eddy Temple-Morris aka EDDY, britanski DJ, producent i radijski voditelj redovno nastupa na rock, electro i indie crossover večerima širom Velike Britanije i Evrope, a poznati su i njegovi nastupi sa The Prodigy i Pendulum na njihovim turnejama.
Čast da otvori ovogodišnje premijerno izdanje Sea Dance festivala, pripala je miljenicima crnogorske publike, ali i regiona, organizaciji The Books of knjige. Ceremonija otvaranja biće održana na glavnoj bini Sea Dance festivala u utorak 15. jula, a šta su Booksovci pripremili ostaje iznenađenje.
Na Jazu će tokom festivala biti postavljeni bilbordi sa preciznom mapom festivala, svih bina, info pultova, hitne pomoći, itd. Flajere sa mapom festivala i sa satnicama možete takođe pronaći na info pultovima i kod promotera.

BE HUMAN VIP HUMANITARNE ŽURKE

Program EXIT fondacije EXIT AID za pomoć ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, BIH i Hrvatskoj, u saradnji sa Opštinom Budva i Dukley Gardens , a uz podršku Vlade Republike Srbije i Vlade Crne Gore, kao i Nacionalne Turističke Organizacije Crne Gore i Turističke organizacije Budve, 16. i 17. jula, u okviru SEA DANCE FESTIVALA u Budvi, organizuje u ekskluzivnom kompleksu Dukley Gardens veliki VIP humanitarni dio Sea Dance festivala pod nazivom BE HUMAN!
Prvi dan, 16. jula VIP posjetioce Dukley Gardens očekuje dnevna žurka pod nazivom BE HUMAN HOSTED BY EXAMPLE – special Sunset DJ SET. Sea Dance festival priprema koktel i VIP dnevnu žurku uz kupanje na prelepoj plaži Dukljanskih vrtova. Čuveni britanski reper Example, poznat po svom humanitarnom radu, ispratiće ovaj vreli julski dan specijalnim DJ setom skovanim za zalazak Sunca, da bi kasnije tokom noći sa bendom nastupio na glavnoj bini Sea Dance festivala.
Vrhunac ovog ekskluzivnog humanitarnog VIP projekta desiće se dan kasnije 17. jula, sa početkom u 21h, koji će obilježiti velika svjtska zvezda i vodeće ime Sea Dance festivala– Jamiroquai, i to u vidu specijalnog DJ seta sa Jay Kay-em kao domaćinom večeri.
VIP Humanitarni događaj BE HUMAN biće održan 16. i 17. jula u okviru luksuznog kompleksa DUKLEY GARDENS u Budvi i biće dostupan samo za vlasnike GOLD i PLATINUM VIP ulaznica za SEA DANCE festival.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code