Početna Društvo JE LI POLICIJA U PREKRŠAJU?

JE LI POLICIJA U PREKRŠAJU?

0

policija_auto_dubravaZbog dugogodišnjih infrastrukturnih problema koje prate Herceg Novi, a pri obavljanju služebene radnje vozila Centra bezbjednosti imaju pravo da se parkiraju na mjestima gdje to, inače nije dozvoljeno, kao što su gradska autobuska stajališta. To bi ukratko bio odgovor našoj slušateljki koja nam je nedavno poslala fotografiju na kojoj se vidi ovaj „prekršaj“.

Ko pravi prekršaje, pita se slušateljka i objašnjava da je policijsko vozilo, na mjestu rezervisanom za autobus, zaustavljalo druga vozila, što je onemogućilo gradski autobus  da preuzme putnike. To su, kaže svi primjetili jer je skoro pola sata pratila šta se dešava.

Picerija i restoran

 

Ona smatra da je to kršenje propisa upravo od onih koji, kako kaže, treba da nas uče kako se sporovode propisi.

Samostalni policijski komesar iz hercegovnske Uprave policije, Igor Bojović, kaže da problemi u saobraćaju koje ima Herceg Novi prate i njih, no da bi mogao detaljnije da odgovori na ovu uočenu “nepravilnost’’, morao bi i da pogleda fotografiju.

– Moram znati koji je to datum bio, kako bih znao razlog zašto je naše vozilo bilo tog dana parkirano na mjestu ocrtanom za autobusko  stajališta – kaže Bojović i ljubazno je pozvao zabrinutu slušateljku da mu pošalje fotografiju, na cbhn@t-com.me.

– U svakom slučaju kada je riječ o  službenim radnjama mi imamo pravo da se zaustavljamo i na tim mjestima – zaključio je kratko Bojović, koji može, kao i svi posjetioci našeg sajta pogledati fotogrtafiju naše slušateljke.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code