Početna Društvo Jedinice MUP-a radiće po deset sati

Jedinice MUP-a radiće po deset sati

4

Radi što efikasnijeg i kvalitetnijeg pružanja usluga građanima, u područnim jedinicama i filijalama za građanska stanja i lične isprave u Podgorici i primorskim gradovima radiće produženo, shodno odluci Ministarstva unutrašnjih poslova, saopšteno je iz ovog Vladinog resora.

Imajući u vidu prioritete adekvatnog i blagovremenog pružanja usluga i informacija građanima, od 20. maja do 20. jula, biće uvedeno desetočasovno radno vrijeme u područnim jedinicama i filijalama na primorju, gdje će službenici MUP-a raditi od 7 do 17 časova, a usluge građanima, turistima i privrednicima pružati od 8 do 16 časova.

Područna jedinica za građanska stanja i lične isprave Podgorica produženo rado vrijeme sprovodiće već od ponedjeljka, 13. maja, od 7 do 19 časova, a usluge građanima pružaće od 8 do 18 časova svakog radnog dana. Na ovaj način dodatno će se unaprjediti usluge, smanjiti gužve i čekanje u ovoj najfrekventnijoj područnoj jedinici koja dnevno primi i do 2000 zahtjeva po različitim osnovama.

– Uvođenjem dužeg rada sa građanima i kontinuiranim unaprjeđenjem kvaliteta usluga, Ministarstvo unutrašnjih poslova orjentisano je na dostizanje i dosljednu primjenu standarda Evropske unije u oblasti javne uprave u čijem su fokusu građani i njihove potrebe – obrazlažu iz MUP-a.

4 Komentari

  1. Komentar sluzbenice kada sam dosao da produzim licnu koja mi je istekla: Aoo sto si sad dosao, umorna sam..
    O kakvom unaprijedjenju kvaliteta usluga lupetate???

    12
    7

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code