Početna Ekonomija Jedna ponuda za izgradnju centra mješovite namjene u Igalu

Jedna ponuda za izgradnju centra mješovite namjene u Igalu

19

Na drugi javni poziv Opštine Herceg Novi za izbor suinvestitora za izgradnju objekta u zoni mješovite namjene u Igalu stigla je jedna ponuda, o čijoj ispravnosti će opštinska komisija odlučiti do kraja sedmice.

Ponudu je dostavio Sindikat bezbjednosnih institucija Crne Gore, potvrđeno je Radiju Jadran, nakon otvaranja ponuda.

Riječ je o sindikalnoj  organizaciji udruženih Sindikata bezbjednosnih službi, registrovanoj 2014. godine. Čine je Sindikati Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije, Agencije za nacionalnu bezbjednost, Policijske akademije i Vojske Crne Gore.

Lokalna uprava prvi javni poziv objavila je u aprilu, ali zainteresovanih suinvestitora nije bilo. Drugi poziv objavaljen je sredinom avgusta.

Korisnici parcele ukupne površine 3.129 m2 i učesnici u zajedničkoj izgradnji su Opština Herceg Novi i šest građana, čije učešće je procijenjeno na iznos od 1.250.000,00 eura. Učešće zainteresovanog ponuđača su svi troškovi koji se odnose na realizaciju projekta, zaključno sa uknjižbom objekta podobnog za upotrebu, navedeno je u pozivu.

Lokacija predviđena za izgradnju je urbanistička parcela, u zahvatu Prostorno urbanističkog plana Opštine Herceg Novi za period do 2030.godine – GUR Igalo.

Mješovita namjena na ovoj lokaciji podrazumijeva indeks pokrivenosti 0,4, indeks zauzetosti 1,2 i maksimalno do 3 nadzemne etaže, sa mogućnošću izgradnje podzemne etaže za potrebe garažiranja.

19 Komentari

 1. Milije vam to ruglo nabiti u centar Igala od škole???
  Ko je Opštini sada kriv što neće da daju tu parcelu za našu djecu?
  Samo pare,a patriotizam i opšti interes je dobar za dnevno politička prepucavanja,kad možete nešto da uradite za djecu NEĆETE JER VAM TO DIRA U DŽEP

  48
  8
 2. Nije moguce da se i dalje ostalo kod ovog rjesenja?!Pa to je centar Igala.Za one koji ne znaju,to je prostor sadasnjeg parkinga,pjace i terena (ribarnice, …) preko puta Metalurga i samoposluge.Pa,ima li iko (makar iz Igala) da se oglasi ovoj gluposti?

  48
  3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code