Početna Sport JEDRILIČARSKOM KLUBU DELFIN NOVA DONACIJA PORTO MONTENEGRA

JEDRILIČARSKOM KLUBU DELFIN NOVA DONACIJA PORTO MONTENEGRA

0

Kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro i ove godine nastavlja da podržava Jedriličarski klub Delfin iz Tivta kroz sponzorstvo u iznosu od 5.000 eura.

– Ovakva finansijska podrška klubu, koja će posebno biti usmjerena ka uspješnom jedriličaru Igoru Lesu, ubrzaće njegov napredak i približiti ga našem zajedničkom cilju, a to je plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016. godine. Tekuća godina je od ogromne važnosti za nas, jer se u septembru u Santanderu održavaju kvalifikacije za predstojeću Olimpijadu, a do tada je svaka naša regata usmjerena ka prikupljanju poena – napominje trener Jedriličarskog kluba Delfin, Ilko Klakor.
Od predstojećih takmičenja planiranih za 2014. godinu Igor će učestovati na: ISAF World Cup HRH Princes Sofia – Palma (Španija), Europa Cup Marsej (Španija), ISAF world Cup – Hyeres (Francuska). Mornar Spring Cup (Hrvatska), European Championship Split (Hrvatska) i Laser World Championship (Španija).
Aktuelni prvak Balkana Igor Les komentariše da je zadovoljan dosadašnjim plasmanom, ali i da je ovo najskuplja sportska godina za njega i klub, jer su svi svjetski kupovi na kojima učestvuje kvalifikacija za njegov odlazak na Olimpijadu.
Za razliku od prošle godine kada je bio 450.-ti na svjetskoj listi, Igor je trenutno na 99. mjestu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code