Početna Servis Niže cijene Taxi Mora

Niže cijene Taxi Mora

6

Cijene usluga taksi prevoza hercegnovske kompanije D.A.J.M.I. u sklopu koje posluje Taxi More, snižene su u odnosu na ljetnji režim naplate, pa će se usluge prevoza sada naplaćivati po “zimskom” cjenovniku, obavijestili su iz ove kompanije.

Minimalna cijena vožnje je 1,30 eura, start se ne naplaćuje, a kilometer vožnje je 0,70 eura.

Zimski režim naplate važiće do početka sljedeće ljetnje sezone.

6 Komentari

  1. Meni nije jasno zasto trube kada dodju po stranku.To sam prvinput vidjela u H.Novom.Prije svega nije dozvoljena upotreba sirene u naseljenim mjestima,ali…Cijena je previsoka za grad sa veoma visokom stopom socijalnih slucajeva

  2. Svaka čast mnogo bolji od Maestra čistija auta,šoferi uredniji , profesionalniji i uviđavniji hoće da izvade stvari iz gepeka da pomognu starijim ljudima i stvarno bi i ovi drugi mogli malo da povedu računa.

    • Najviše mi smeta kod Maestra što nemaju pojma da nađu adresu.
      A dispečeri su bolji i ljubazniji i ljetos su uvijek imali auto za redovne mušterije, dispečeri u More su užas i kvare utisak je su stvarno vozači bolji nego u Maestro

    • Ostavite se neosnovanih primjedbi i prozivki na račun zdrave konkurencije? Vjerujem da budno pratite rad taksi službe Maestro. Tu su i nigdje ne idu, budite sigurni u to. Sve pohvale za dispečere i vozače.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code