Početna Društvo Jelena Radonjić osvojila drugu nagradu na konkursu Biblioteke grada Beograda

Jelena Radonjić osvojila drugu nagradu na konkursu Biblioteke grada Beograda

0

Učenica IX b, OŠ “Ilija Кišić” iz Zelenike, Jelena Radonjić, sa mentorkom Tamarom Komar, osvojila je 2. mjesto na literarno-likovnom konkursu “Biblioteka-željoteka” Dečjeg odeljenja Biblioteke grada Beograda “Čika Jova Zmaj”, saopšteno je iz škole.

Svečano proglašenje pobjednika i dodjela nagrada biće organizovana 2. aprila u biblioteci “Čika Jova Zmaj” u ulici Zmaj Jovina 1.

S obzirom da Jelena i njena mentorka nijesu u mogućnosti da dođu, knjiga i diploma kao poklon, biće im poslati poštom krajem aprila, navodi se u obavještenju Biblioteke grada Beograda.

Budući da je medijski pokrovitelj konkursa list “Politika”, rad će biti objavljen u Dečjem dodatku ovog lista, koji izlazi četvrtkom. Zaposleni u biblioteci prate redovno objavljivanje radova u Politici, skeniraju ih i postavljaju na fejsbuk strani Dečja biblioteka Zmaj.

Dečje odeljenje Čika Jova Zmaj Biblioteke grada Beograda raspisalo je nagradni likovno – literarni konkurs povodom Svjetskog dana knjige za djecu, koji se obilježava 2. aprila. Naziv konkursa je „Biblioteka – željoteka“. Povod za ovogodišnju temu konkursa je jubilej dječje biblioteke i proslave 90 godina postojanja.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code