Početna Kultura JIMMY VAN M SJUTRA VEČE U HERCEG NOVOM

JIMMY VAN M SJUTRA VEČE U HERCEG NOVOM

0

Jimmyvanm-luvPoslije ljetnjih gostovanja u klubu Tondo u Herceg Novom Alexandera Kowalskog i Tonija Riosa subota veče rezervisana je za zvijezdu Bedrock-a.To je JIMMY VAN M iz Belgije, producent i DJ, kreativna i talentovana osoba sa nevjerovatnim znanjem i ljubavi prema muzici.
Od početka njegove karijere strast je ono sto ga izdvaja od drugih. Muzički ga je tesko kategorizovati, zato što se jednako dobro snalazi u downtempo-u kao i u house i techno zvuku. Davne 1992. pronašao je svoju viziju i način na koji može da ponudi ljudima baš ono sto žele, bilo da je u pitanju veče, podne ili jutro. Postao je jedan od najboljih warm up DJ-eva današnjice zbog svog jedinstvenog stila i zvuka, uvijek tražeći sljedeću najbolju stvar. Više puta je proputovao planetu i uticao je na pomamu mase od Buenos Aires-a do Tokyo -a. Samo na Global Gathering-u 2004. u Melburnu njegov nastup je pratilo 25.000 ljudi, a na Creamfields festivalu u Buenos Airesu cak 55.000 ljudi, sto čini ovaj događaj electro-dance muzike jedinstvenim u svijetu.
Kao producent Jimmy je ostavio jak trag ne muzičkoj sceni sa izdanjima za Bedrock Records, Tulipa Recordings, Maktub Music, Proton Music. Trenutno sprema novi album, tako da će publika subotnje veče u clubu Tondo, imati priliku da promotivno čuje numere sa albuma.
Uz Jimmy Van M-a za mix pultom će se naći DJ-evi iz GroovyCastelNuovo ekipe, bodziE, P.S. & Budo Sukovic , koji važe za bitne činioce u održavanju i promovisanju klubske scene u Crnoj Gori. Pored domaće podrške nastupiće i gosti iz Podgorice poznatiji kao Techno Klinika.
Info i rezervacije na email: groovycastelnuovo@gmail.com

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code