Početna Društvo Još 150 umanjenja od 50 eura za članove Elektroprivredinog zlatnog tima, 9...

Još 150 umanjenja od 50 eura za članove Elektroprivredinog zlatnog tima, 9 iz Herceg Novog

1

U poslovnoj zgradi Elektroprivrede Crne Gore u Nikšiću organizovano je izvlačenje dobitnika drugog kola nagradne igre ZLATNI TIM UHVATI RITAM, u skladu sa pravilima nagradne igre.

Kako je saopšteno iz ove kompanije, u bazi za izvlačenje dobitnika našlo se 173.666 domaćinstava, članova Zlatnog tima. Nagradni fond za drugo kolo je 150 umanjenja na računu od 50 eura.

Iz baze u kojoj se nalazi 173.666 članova Zlatnog tima, izvlačeno je 110 umanjenja od 50 eura, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji koriste servis elektronski račun, kojih je bilo 14.742.

Proces izvlačenja nadgledala je komisija u sastavu: Milan Perović, predsjednik, iz fukcionalne cjeline Snabdijevanje, Jelena Ćeranić, član, iz Direkcije za informacine tehnologije i Eleonora Albijanić, član, iz Direkcije za ljudske resurske i korporativnu komunikaciju.

Domaćinstva iz Podgorice, Nikšića, Cetinja, Berana, Pljevalja, Bijelog Polja, Rožaja, Herceg Novog, Tivta, Kotora, Budve, Bara, Ulcinja,  Pljevalja, Mojkovca, Kolašina dobitnici su 150 umanjenja od 50 eura. Njima će se umanjenje automatski obračunati na narednom, martovskom računu.

Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem.

Spisak dobitnika može se pogledati na web sajtu www.epcg.com kao i na linku.

Pored toga, spisak dobitnika, odnosno pretplatni broj i grad biće objavljeni sjutra u svim štampanim medijima, a o dobitnicima se javnost može informisati i na Facebook strani Elektroprivrede, na kojoj je išao prenos izvlačenja uživo.

Iz Elektroprivrede podsjećju da su ostala još tri kola nagradne igre, za koje će izvlačenja biti organizovano u upravnoj zgradi kompanije u Nikšiću u 09:45 h, i to za treće kolo 17. aprila, četvrto 27. maja i peto 19. juna.

U naredna tri kola nagradni fond čini 150 umanjenja na računu od 50 eura, od čega će 110 umanjenja biti izvučeno iz baze u kojoj će biti svi članovi ZLATNOG TIMA, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji imaju aktiviran servis elektronski račun.

Nagradna igra ZLATNI TIM UHVATI RITAM počela je 15. januara i trajaće do 31. maja, a odvija se u pet kola. Nagradna igra je organizovana za domaćinstva koji su članovi ZLATNOG TIMA.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code