Početna Društvo Još 47 zaraženih koronavirusom, jedna osoba preminula

Još 47 zaraženih koronavirusom, jedna osoba preminula

14

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su u posljednja 24 časa završile analizu 439 uzorka na novi koronavirus, među kojima je 47 rezultata bilo pozitivno. Radi se o pacijentima iz Rožaja (18), Berana (12), Podgorice (8), Bar (3), Nikšića (3), Bijelo Polje (2) i Kotor (1).

Od 47 novootkrivenih, jedan je importovan, 37 su kontakti prethodno potvrđenih slučajeva dok se kod 9 oboljelih traga za izvorom infekcije.

Registrovan je još jedan smrtni slučaj kod osobe muškog pola iz Petnjice rođene 1935 godine, navodi se u saopštenju IJZ-a.

Ukupan broj smrtnih slučajeva u junu je tri, a od početka dešavanja 12.

Ukupan broj slučajeva registrovanih slučajeva od sredine juna je 224, tri su smrtna ishoda a broj aktivnih slučajeva je 221.

AKTIVNI slučajevi po opštinama su:

Rožaje 76
Podgorica 51
Berane 23
Bijelo Polje 15
Budva 14
Bar 7
Cetinje 6
Pljevlja 6
Ulcinj 4
Nikšić 4
Herceg Novi 3
Danilovgrad 3
Kotor 3
Tuzi 2
Tivat 2
Petnjica 1
Gusinje 1

14 Komentari

 1. Hrabri ljudi pisu sa svog fb profila, samo se mi kukavice krijemo iza nickova. Ua korona, ua politika, au sve što nas sputava. 😁 Kukavica sam, zato mi je ovako. A vi kako te?

  5
  9
 2. Koliko smo kao drustvo posrnuli govori cinjenica koliko je onih koji se ismijavaju sa preminulima, sto se moze vidjeti na vasoj fb stranici. Na vama je da takve komentare i korisnike sankcionisete.

  47
  4
  • O čemu ti govoriš. Niko se ne ruga sa preminulim osobama od Korone. Ruga se narod sa neobjektivnim i politizovanim izvještavanjem velikog broja medijskih kuća u Crnoj Gori, a koje su na ovaj ili onaj način zavisne od Vladajućih partija u Crnoj Gori. Ako ja nekoga opsujem u komentarima ili ponizim onda bi policija i tužilaštvo to trebali ispitati i sankcionisati, ali jednako i pravedno ma od koga da to potiče. Ali ne, mi živimo u podjeljenoj državi koja je na rubu propasti sa više aspekata i to najmanje zanima one koje bi trebalo najviše ds zanima. Ja imam svoj zamišljeni cilj i do njega ću doći i preko grobova ako ne mogu nikako drugo. To je slogan današnjeg modernog društva u Crnoj Gori.

   14
   6
 3. O cemu pricamo? Kafici otvoreni,plaze takodje! Fa su mjere koje su ranije bile,drzalo bi se pod kontrolom. Ovo je vec van nje. Sad u septembru lijepo otvorite skole,do tada cemo ili crknuti ili opstati.

  29
  35

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code