Početna Turizam Još jedna ruska TV ekipa u posjeti Herceg Novom

Još jedna ruska TV ekipa u posjeti Herceg Novom

5

Nezavidna epidemioloska situacija u državi nije spriječila realizaciju još jedne veoma bitne posjete ruskih medija radi trurističke promocije destinacije. Ovog putra riječ je o nacionalnoj televiziji Russia-1, drugoj najgledanijoj u toj državi. Cilj je da redakcija emisije “Po secretu vsemu svetu” baš u Herceg Novom kreira materijal za svoju novu epizodu, prvu koja će prikazivati Crnu Goru u okviru svog serijala, ističu iz TO Herceg Novi.

-To je još jedan projekat koji je rezultirao iz bliske saradnje koju naša organizacija i grad imaju sa St. Pterburgom. I ovog puta se radi o odloženoj posjeti, koja je trebalo da bude realizovana u martu, međutim lijepo vrijeme koje nam je podareno ovog novembra i nešto manja restriktivna politika kada su putovanja u pitanju, omogućli su da ipak ove godine realizujemo ovaj jako važan projekat za naš grad – navode u TO.

Tokom boravka redakcija emisije ruske nacionalne televizije će pored ustaljenih gradskih atrakcija posjetiti i brojne ruralne kapacitete opštine, radi isticanja tradicije, ali i koncepta koji već neko vrijeme gajimo, a to je blizina i diverzitet koji pružaju more i planina. Pored tradicije i naslijeđa, kulturu će zastupati i neki od lokalnih umjetnika koji su angažovani na ovom projektu – najavljuju iz lokalne turističke organizacije.

Voditelj ove specijal emisije je mladi talentovani ruski glumac Mihail Pšeničnji Vladimirovič.

Tako će, kako vjeruju u TO, Herceg Novi još jedanput biti u žiži turističke promocije na za njih najvažnijem vanregionalnom tržištu.

Podsjećaju da je ovo treći projekat ovog tipa i razmjera koji je realizovan za tržište Rusije u organizaciji TOHN u proteklih 18 mjeseci.

5 Komentari

  1. Od kada su dosli Rusi i njihov prljavi kapital Cg je posla u pm .Gdje oni dodju tu je kraj pa ih vi hvalitete koliko hocete koga oni brane a komsije hrane kuku tome

    10
    8

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code