Početna Naslovna Još jedna sjednica Skupštine prije majskih izbora u Novom

Još jedna sjednica Skupštine prije majskih izbora u Novom

6

Posljednja sjednica lokalnog parlamenta u ovom sazivu, ujedno 16. redovna od izbora 2017. godine zakazana je za 26. april.

Pred odbornicima će biti 26 tačaka dnevnog reda, pored ostalih, Izvještaj o radu predsjednika Opštine i organa i službi lokalne uprave u 2020.godini, kao i Plan pripreme turističke sezone 2021.godine.

Još nekoliko izvještaja o prošlogodišnjem radu hercegnovskih preduzeća i ustanova naći će se na dnevnom redu ovog proljećnog zasjedanja: „Vodovoda i kanalizacije“, „Čistoće“ , „Кomunalno stambenog“ kao i JUК „Herceg fest“, „Sportskog centra Igalo“ i Dnevnog centra za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju.

Nakon što su dobilii saglasnost u Vladi, odbornici će razmatrati predloge odluka o godišnjoj naknadi za korišćenje prostora za bespravne objekte, o određivanju alternativnog smještaja, o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta i o naknadi za urbanu sanaciju.

Na Skupštini će biti riječi i o izgradnji vodovodne infrastrukture u selu Kameno i rekonstrukciji Ilijinog parka u Igalu.

Trebalo bi, pored ostalog, da bude usvojena i Strategija zapošljavanja Opštine Herceg Novi 2021.- 2025.godine, te utvrđen članski doprinosa u Turističkoj organizaciji.

6 Komentari

 1. Mene više ne interesuju zastave,komite,litijaši,Srbija,Crna Gora.Mene interesuje plata koja mi je bila veca 2000 god nego sad.100 e manja,a ona priča gradonačelnika da ce radnicima koji su najviše pogodjeni tim smanjenjem nadoknadjivati to nekim varijabilama,od toga nema ništa,ili pojedini direktori javnih ustanova to ne poštuju.I zasto bi ja sada izlazio na izbore?Zbog koga???Slazem se sa radnikom!!!

  13
  1
 2. Meni je potpuno jasno ko ste i sta ste,kada ste radnicima sa srednjom skolom skinuli sa plate po 100e da bi kroz razne ustanove zapošljavali svoje clanove….nikad vise na izbore!!!!

  21
  1
  • Svi na izbore jer tako se manje moze manipulisati glasovima. Dragi i postovani sugradjani Herceg Novi idite na izbore i zaokruzite broj koji ste odlucili. Pokazimo politicarima da nas ima i da mislimo glavom i mi.

   12
   1
 3. Sta da radimo.sa ovima partijskim vojnicima koji trenutno imaju nekakve ugovore a unijeli su nemir medju stalne radnike ?
  Vodovod , stambeno , turisticka najbolji primjeri partijskog zaposljavanja I zloupotrebe polozaja koju razni nepismeni rukovodioci koriste!

  26
  4
  • za turisticku: Glasati za partiju koja ce navedene firme dobro procesljati.
   Znaju hercegnovljani jako dobro danas sta im je ciniti i za koga glasati ovaj put.
   Herceg Novi je prelep grad da bi se i dalje dozvolilo njegovo urusavanje.
   Svi znamo da je srce svakog grada sredjen vodovod, kanalizacija, smece, ceste i osvetljenja. Kada se to obavi tek tada moze “sminkanje “- dotle ne.

   15

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code