Početna Servis JOŠ SVI NA PRIMORJU I CETINJU NIJESU DOBILI STRUJU

JOŠ SVI NA PRIMORJU I CETINJU NIJESU DOBILI STRUJU

0

Nakon što su ekipe Crnogorskog elektroprenosnog sistema otklonile oštećenja na dva dalekovoda Budva-Tivat i Herceg Novi-Trebinje ekipe EPCG saniraju oštećenja na distributivnoj mreži, objasnili su iz EPCG.

Kako su naveli, sve raspoložive ekipe su trenutno na terenu i ulažu veliki napor da što prije uspostave napajanje na tom području.
– Značajna oštećenja je pretrpio i elektroenergetski sistem na području cetinjske opštine, a najveći kvar nastao je u trafostanici Stari Obod iz koje se napaja srednji i donji dio grada, naveli su iz EPCG.
Napajanje u posljepodnevnim časovima mogu očekivati potrošači u Kamenarima, Zelenici, Luštici, Žanjicama, kao i u selima Lučići, Prijevor, Šćepoševići i Beci.
– Ekipe postepeno saniraju kvarove, ali se napajanje za područje grada, zbog složenosti sanacije oštećenja, može očekivati u poslijepodnevnim časovima.
Iz EPCG su potrošače zamolili za razumijevanje i strpljenje, navodeći da čine sve kako bi posljedice nevremena bile sanirane u što kraćem roku.
Bez napajanja električnom energijom trenutno je dio Dobrote, Ljuta i Orahovac zbog oštećenja na dalekovodu sa kojeg se napaja TS 35/10 kV „Dobrota”.
Napajanje iz alternativnog pravca, bi uskoro trebalo da dobiju Risan i Morinj. Bez napanja su Lepetani i Donja Lastva za koje se očekuje brzo otklanjanje oštećenja i puštanje napona.

Picerija i restoran

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code